2777
2789

ببین بعد زایمان انقدر بی‌حالی که اصلا فکر این‌چیزها نیستی ... فکر نکنی میخوام بترسونمت ها اصلا منظورم ترس و اینا نیست میگم ینی انرژیت افت میکنه دوست داری فقط استراحت کنی... من البته طبیعی نبودم ولی نظرم اینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو دولتی با کمترین امکانات زایمان طبیعی داشتم و اصلا کثیف نبود بدنم فقط یادمه وقتی رفتم توالت تاز ...

عزیزم من خودم چندشم میشه 

ولی خب یه سری کار های بیمارستان رو‌ مخه 

برای سرکلاژ رفته بودم مایع دستشویی تموم شده بود نمیاوردن 

هرکی می‌رفت توالت دستشو نمی‌شست مجبوری خیلی بیشعورن

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

انشالله بسلامتی بری و زایمان کنی

من هم طبیعی داشتم هم سزارین

طبیعی عالی بود روز دوم خودم کارامو می‌کردم

اما واسه سزارین حتی نمیتونستم از جام بلند شم تا ده روز میخاستم تکون بخورم اه و فریادم بلند بود خمش هم بخاطر اون آمپول لعنتی بود!اما در هر صورت چه پرستارا چه همراهت کمکت میکنه از الان فکرت رو درگیر نکن 

چون همراهش سن بالا بود حواسش به اطراف نبوداینم که خودش درد داشت اصلا به این چیزا فکر نمیکردتخت روبه ...

من خصوصی بودم

همراه تعویض نمیکرد

خدمه بیمارستان

کسی هم نبود

ولی فقط اون تایمی که باید تکون نخوری تابیحسی دربره رو خدمه تعویض میکردن

بعدش خودم راحت بودم و انجام میدادم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
ببین بعد زایمان انقدر بی‌حالی که اصلا فکر این‌چیزها نیستی ... فکر نکنی میخوام بترسونمت ها اصلا منظور ...

آها😂 

ولی من خیلی زود کلافه میشم 

یه بار یه عمل داشتم زورم میومد مامانم لگن بزاره میگفتن پا نشو رفتم توالت خونریزی کردم قشنگ😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

خودمونیم طبیعی اصلا خوب نیستبعده ها زنه بدبخت دچار گشادی میشهک نیاز ب عمل پیدا میکنهیاافتادگی رحممثا ...

ببین نه طبیعی

نه سزارین

هر دو مشکلات خودشون رو دارن

طبیعی همون چیزایی که خودت گفتی

سزارین هم « بعضیا » بخاطر آمپول بی حسی بعدش کمر درد میشن

بعضیا میگرن میگیرن

دختر همسایه مون جای سزارینش عفونت کرد تا یک سال همش بیمارستان بود

کاش صد سال آینده به دنیا میومدیم ، زمانی که اجازه تولید انسان آزمایشگاهی میدن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
انشالله بسلامتی بری و زایمان کنیمن هم طبیعی داشتم هم سزارینطبیعی عالی بود روز دوم خودم کارامو می‌کرد ...

ممنون عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

هزارتا فکر میکنم😂

امشب حسابی برای خودت و نی نی دعا کن ب سلامت و راحتی بیاد .این قد دوست دارم دوباره برگردم ب لحظه ای ک دخترم رو لای پارچه پیجیده بودن یعو بعد اون همه درد نشونم دادن البته سریع بردنش آی سی یو  و تا صبح روز بعد ندیدمش ولی قشنگ ترین انتظار همه عمرم بود .چ قد شیرینه و سخته این انتظار 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 
طبیعی حداقل برو بیمارستان خصوصیخیلی بهتره

بیمارستان خصوصی اینجا نداریم باید برم استان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

امشب حسابی برای خودت و نی نی دعا کن ب سلامت و راحتی بیاد .این قد دوست دارم دوباره برگردم ب لحظه ای ک ...

😍😍😍اره خیلی حس قشنگیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼