جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
زیر انداز زیرت میذارن خودشون تمیز میکنن تو ب ابن چیزا فک نکن حالا . بعد اصلا اون لحظه این قد در تقلای زور زدن و بیرون اومدن بچه ای ک اصلا این چیزا ب چشمت نمیاد
یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
اتفاقا من از سزارین فراریمبعد طبیعی ، راحت میری سرویس و کارای شخصی تو میکنیولی امان از سزارینتخت روب ...
من سزارین بودم از همون شب اول خودم پد عوض کردم و راحت سر پا شدم . اما همزمان ب من خانمایی بودن ک تا صبح جیغ میزدن و ناله . کلا آدم تا آدم خیلی فرق داره
من تو دولتی با کمترین امکانات زایمان طبیعی داشتم و اصلا کثیف نبود بدنم فقط یادمه وقتی رفتم توالت تازه موقع ادرار کردن فهمیدم وای چقدر سوختم و فهمیدم که اعع بخیه دارم ولی اصلا اذیت یا کثیفی نبود فقط رفتم توالت مثل دوران پریودی بودم و نوار گذاشتم و خیلی هم گشنه بودم فقط دلم میخواست برم غذا بخورم چون فشارم افتاده بود و گشنم بود و بگم که اونموقع نه پرستار گرفته بودم نه کسی پیشم بود تنهای تنها بودم اما عالی بود ولی خب موقع ترخیص که زایمان صبح بود و سه عصر ترخیص شدم مامانم از تهران اومدن و رسیدن و با هم رفتیم خونه