2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کیسه از میترکه بچه بیاد خون هم میاد بعد بدن آدم خونی میشه دیگ

همه ی این کارارو مامای دستیار انجام میده

حتی کمکت هم میکنه پد بذاری

لباس تم عوض میکنه

تمیز و خوشگل زیر بغل تو میگیره میذارتت رو ویلچر و میبرتت بخش

اگه مامای خصوصی هم داشته باشی که دیگه نور علی نوره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
همون موقع خودشون پاک میکنن اومدی بخش میری سرپایی تودستشویی کمی خودتو میشوری بعد که مرخص شدی حموم میر ...

من یکم چندشم میشه کاش میشد همون لحظه برگشت خونه از بیمارستان بدم میاد

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

چجوری مگه پدش عوض میکردن که همه جاش میدیدن؟ 😐

پوشک بچه رو چجوری عوض میکنن ؟

همون جوری 😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اتفاقا من از سزارین فراریمبعد طبیعی ، راحت میری سرویس و کارای شخصی تو میکنیولی امان از سزارینتخت روب ...

عزیزم همه رو به یه چوب نمیشه زد 

من دوستم طبیعی بود تا دوماه خیلی اذیت بود نمیتونست بشینه یا راحت راه بره و درد داشت …

خودم سزارین بودم شبش بلند شدم راه رفتم و دیگه پد اینامو خودم عوض میکردم روز سوم خیلی بهتر بودم دیگه 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

همه ی این کارارو مامای دستیار انجام میدهحتی کمکت هم میکنه پد بذاریلباس تم عوض میکنهتمیز و خوشگل زیر ...

می‌خوام ماما همراه بگیرم با اپیدورال حالا که سز نمیرم 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من یکم چندشم میشه کاش میشد همون لحظه برگشت خونه از بیمارستان بدم میاد

چند ماهه بارداری ؟