2777
2789
عنوان

یه عقاب همیشه تنهاس

82 بازدید | 9 پست

آخرم به این نتیجه رسیدم که لازم نیست خودمو انقد تغییر بدم انقد برم تو چارچوب بقیه تا منو بخوان.با تنهاییم کنار بیام.محبت گدایی نکنم.فاصله امو با آدما حفظ کنم.سرمو تو هر سوراخی نکنم.بچسبم به کارم هر چقدرم که سخت باشه یا چالش داشته باشه آخرش تنها چیزیه که بهم دوزار اعتماد بنفس میده و ته ماه دوزار پول که دستم جلی هیچ پفیوزی دراز نباشه.یاد گرفتم با آدما فقط با احترام رفتار کنم معمولا اینجوریه که وقتی احترام میزاری جوابش احترام میگیری .یاد گرفتم با آدما صمیمی نشم.حریم داشتن یاد گرفتم.و اینکه تنهایی بد نیست.با چیزایی که اطرافم میبینم به عنوان یه خانم مطلقه اگه میخوام غرورمو حفظ کنم و حالم خوب باشه اول از همه با تنهاییم آشتی کنم.با خودم آشتی کنم.اگه کسی اومد که منو بخواد و برام صدشو بزاره برم تو رابطه اگه نشد تا آخر عمرم تنها میمونم .ولی دیگه محبت گدایی نمیکنم.دوزار غرور و عزت نفس دوباره در من زنده شده که هیچ جوره از دستش نمیدم

وای دقییییقا امروز منم به همین نتیجه رسیدم

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ