من از اول از مرد زیر۱۸۰خوشم نمیومد،و هیکل زنونه میدوتستم،یکی از دلایلشم اینه که ژنتیکی همه مردا اطرافم قد بلند وهیکلی بودن،بخاطر همین واقعاااا به چشمم نمیومد وحالم بد میکردن حتی فکر به ازدواج با این افراد،سر همین قبل هر اشنایی،اگه این نعیار ظاهری اولیرو داشت،اکی میدارم برای شناخت بقیه موارد،ولی درکل اگه فردی به دل بشینه،ظلهر به چشم نمیاد،منظورم اینه وقتی فرد به دلت بشینه به چشمت زشت ننیاد،مس وقتی میگی زشته یعنی کلا به دلت تشسته
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
بله،همسرم۱۹۴قدش وهیکلی،بور وچشم رنگی،خداییش چشم نصف دانشگاه دنبالش بود،ولی خدایی من معیارم فقط قدش نبود،خودشم میدونه،۳ماه اول خیلی رسمی وخشک بود،مرحله شناختمون،بعدشم گفتم باید کارشناسیم تموم بشه وکارم به یجا برسونم،همین خودش دوسال طول کشید،ارشدمم بعد ازدواج خوندم
جالبه اما تو که گفته بودی روانشناسی و محیط کاریش با پزشک جداست
نه ببین من برای ارشد میخوام روانشناسی بخونم البته مطمئن نیستم من دانشجوی فرهنگیانم بعد تو یه محیطی فعالیت داشتیم من با دانش آموزا کار می کردم پزشکا هم معاینه میکردن بعد اونجا منو دیدن