یه چیزیم بدون مرد اگه یه ذره خوشتیپ و خوشکل باشه نمیدونم چرا اینجورین فکر میکنن خیلی حالا ییه جا یه خبریه .به نظرم خانم همیشششه باید از همسرش سر و بالاتر باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین من خودم اصلا توی قیافه نبودم .همیشه هممیگفتم مرده خوشکل زنها دنبالشن و ... از قضا همسرم خوشکل خوشتیپ دراومد .نه اینکه من دنبالش باشم قسمت اینجوری رقم خورد . .با اینکه خیلی مردا با حجب و حیاییه وبا خداس ولی الان میبینم که خانمها بعضی وقتها چجوری بهش نخ میدن .خیلی اعصابم خورد میشه . یا اینکه بعضی وقتها اعتماد به نفس کاذب میگیرند خیلی رو مخم میره
نمیدونم باز خودت ببین فردا اذیت نمیشی پیشش بشینی، بچت کپی اون بشه راضی هستی؟ پیش دوستات میتونی نشونش بدی ببخشید میتونی رابطه داشته باشی باهاش.... اگه اوکیه این سوالا خیلی مبارکه
ولی اینکه هدفت فقط قیافه باشه هم خیلی بده ها، اخلاق مهم ترینه و الان خیلی گرونیه خب
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم