اره قبول دارم ولی منظورت اینه زشتا و معمولیا خیانت نمیکنن؟
نه حرفم این نیس .کلا اینهایی که خیلی خوشکله اعتماد به نفس کاذب دارن .خیانت کارم نباشه با اعتماد به نفسش میره رو مخت .همش خودشو خوشگلتر از تو میبینه بعد یه موقع یه چی میگه ناخودآگاه تخریبت میکنه .
من بارها برامپیش اومده با اینکه خودمم خوبم هم قد بلند و خوش هیکلم هم خوش قیافه ولی بعد از رژیم که یکم صورتم لاغر شده صدبار تخریبم کرده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
گرونی منظورت چی بود؟😂 آخه یهو وسط بحث گفتی گرونیهاره این چیزا خیلی مهمه مرسی ازت ❤️
منظورم شرایط مالی زو در نظر گرفتن بود🤦🏼♀️
اخر شبه درک کن
میدونی من ازدواج سابقیم از قیافش خوشم نمیومد حتی به خودشم گفتم قول داد عمل اینا بکنه که البته زد زیرش تا روز اخر از قیافش متنفر بودم خجالت میکشیدم بقیه ببیننش( دلیل طلاقم منطقی و بختطر چیز دیگم بود) ولی خب خیلی اذیت شدم
الان شوهرم نطقه مقابل اونه و واقعا از من قشنگتره اوایل زیاد ذوق میکردم الان دیگه عادی شده واسم
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
کی اعتماد به نفس کاذب میگیره؟ شوهرت؟اره سختیای خودشو هم دارهبنظرت کدومش بهتره؟ مرد خوشگل و خوشتیپ یا ...
مرده خوشکل اعتماد به نفس کاذب میگیره .
به نظرم اوله اول اخلاقیات .همین که میگی پزشکه رو برو ببین یهو میبینی آنقدر اخلاقش خوبه همین که تا دیروز فکر میکردی معمولیه رو خیلی خوشکل میبینیش.
در ضمن تیپش قابله تغییره .من خیلی تیپه لباسیه همسرمو تغییر دادم .ولی از همه مهمتر اخلاقه . تمرکز کن رو شخصیتش .اینکه میرین بیرون توجهش فقط به تو باشه هیز نباشه.هی دخترهای درو و برشو نگاه نکنه . آداب معاشرتی باشه.به وجوده زن ارزش بده. اهله خانواده باشه.رفیق باز نباشه.سالم باشه دودی نباشه.تو رو واسه خودت بخواد .پیشنهاد بیشرمانه نده به بهانه ازدواج.خسیس نباشه. واست خیلی ارزش قائل باشه.خوشحالیت واسش مهم باشه
درک میکنم 😂خدارو شکر که خوشبختیمرسی از راهنمایی تبنظرم قیافه تا جایی مهمه که به دلت بشینه نه اینک ...
اره دیگه زیادم خوشگل باشه باز دردسره
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم