2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اعمال انسان وحشت دارد وگرنه مرگ یک پل است از دنیا به برزخ

خب به هر حال ما انسانها معصوم نیستیم پس طبیعی هس که از اعمالمون وحشت داشته باشیم 

با این تفاسیر که خود خدا میگه ذره ای نیکی کنی میبینی وهمچنان بدی 

نه اصلأ راحت میشم ولی بهش ک فک میکنم دلم برای خونوادم میسوزه که بعد من چقد اذیت میشن

منم خیلی ب این موضوع فک میکنم

ولی همیشم از خدا میخام من زودتر از خانوادم بمیرم چون طاقتش. ندارم

وای جدی😶

آره تصمیم دارم خونه رو تمیز کنم 

لااقل همه جا تمیز باشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چ ترسناک

دیگه مهم نیست ولی یه جوریم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
وای عزیزم🥲چجوریییمذهبی هستید؟

اونطوری که فکر کنی نه ولی سرم تو زندگی خودمه

ب بعدش فک نمیکنی؟ک مثلا سرنوشت آدم بعد مرگ چی میشهیا خانوادت چقد از نبودنت عذاب میکشن؟

نه راستش به بعدش فکر نمیکنم

بعدشو دوس دارم

چون تمام حق و حقیقت اونجاست

یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار

خوش به حال ادم های با ایمان ،مرگ رو دوست دارم از اینکه به خاطر اعمالم چی درانتظارم هست می ترسم

من بعضی شبا ذهنم خیلی درگیر میشه ک بعد مرگ چی در انتظارمه 

امشب ازون شباست

ک اگه از فکرش نیام بیرون دیوونه میشم

خب به هر حال ما انسانها معصوم نیستیم پس طبیعی هس که از اعمالمون وحشت داشته باشیم با این تفاسیر که خو ...

اره ولی از گناهان میشه توبه کرد 

و حقوق رو ادا کرد 

و تمام کار هایمان رو به قصد قربت انجام بدیم تا بشود عبادت

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود