2777
2789
عنوان

برا ازدواج با دوست پسرم دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 31 پست
ولی همیشه اینطوری نیست رفتار پدر و مادرم اصلا باهم خوب نبوده ولی برادرام عین آدمایی ک تو خانواده خیل ...

استثنا داره عزیزم 

انشالله خوشبخت باشن 

تو شرایط همیشه خوب قرار بگیرین🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه شرایط اولیه ازدواج رو‌ داره و اخلاقش تو این مدت نشون داده ک میتونه از پس زندگی بربیاد به خدا توک ...

اره واقعا خداروشکر اخلاقش عالیه من بدقلقی میکنم ولی اون عاقل و فهمیده ست،داره سخت کار میکنه تا عید شرایطش اوکی شه بیاد جلو

بنظرمن اگ عاشقشی و از عشقش مطمعنی بقیه‌ش مهم نیس

پدر مادر پشتش باشن یا نباشن مهم نیس

اینجوری فرض کن ک اصلا پدر نداره

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

چندسالته؟آخه خودش که مشکلی نداره صرفا چون خانواده اش پشتش نیستت دلیل بر بدی نیست

من ۱۹ 

اره خودش واقعا خوبه 

من بعضی وقتا بدجنسی میکنم ،خوبی هاش یادم میره یا نمیخام مسئولیت زندگی رو قبول کنم

دقیقاااواقعا پسر با عرضه ایه و میدونم میتونه اوضاع رو مدیریت کنه و واقعا دوسم داره .من نمیدونم چرا گ ...

دیگه دیره واسه دو دل بودن،اگه باکس دیگه ازدواج کنی یه عمر حسرت این آقا پسر تو دلت میمونه،چون بهش علاقه داری و ذهنت پاک نمیشه.بنظرم ازدواج باهاش منطقی تره

بنظرمن اگ عاشقشی و از عشقش مطمعنی بقیه‌ش مهم نیسپدر مادر پشتش باشن یا نباشن مهم نیساینجوری فرض کن ک ...

دقیقااا

واقعا از حسش مطمعنم

میدونی ی اخلاق بدی ک دارم حرف بقیه برام مهمه و نگران اینم

عزیزم من با شوهرم هشت سال دوست بودم جز ی موتور چیزی نداشت 

ی وقتایی پول ی رئال‌ریالم نداشت

خیلی اوایل سخت بود 

ازدواج کردیم سال ۹۸ الان خونه داریم

برام لاماری خریده 

گوشی اس ۲۴ اولترا 

زمین داریم ک داریم باغ می‌سازیم

کلی ام خوشحالیم ک از صفر باهم بودیم 

شمام اگر میبینی جنم و جربزشو‌ داره پاش بمون پا ب پای هم بسارید

عزیزم من با شوهرم هشت سال دوست بودم جز ی موتور چیزی نداشت ی وقتایی پول ی رئال‌ریالم نداشتخیلی اوایل ...

عزیزززم:)چقدر قشنگگگ

الهی همیشه بمونین کنار هم

انشالله برا ماهم بشه

میدونی شاید مشکل من این باشه الگوی درستی دورم ندیدم از ازدواج موفق

میدونی من آدمایی ک زندگی زناشویی موفقی داشته باشن زیاد دورم ندیدم، میشه از خوبی های ازدواج بگین ،منم ...

اینکه یه مرد عاشقت باشه و بهت همه جوره اعتماد داشته باشه و در عمل حتی با خرید یه شال یا گل ساده ، یا خوراکی مورد علاقت خوشحالت کنه خیلی قشنگه .

شما شرایطی مشابه ما دارید ، از لحاظ مالی میگم . من چون میدونستم همسرم تمام مخارج رو به عهده داره سخت نگرفتم . مثلا طلا در حد همون حلقه و نشون برداشتم و خیلی موارد دیگه .

اینکه یه مرد عاشقت باشه و بهت همه جوره اعتماد داشته باشه و در عمل حتی با خرید یه شال یا گل ساده ، یا ...

دمت گرم

منم هواشو دارم سعی میکنم یجوری بریم جلو ک بهش فشار نیاد 

ما ۶ ماهه باهمیم

دقیقاااواقعا از حسش مطمعنممیدونی ی اخلاق بدی ک دارم حرف بقیه برام مهمه و نگران اینم

پس اول این مشکل خودتو حل کن  بعد باهاش ازدواج کن

پس فردا هی بخای بگی فلانی این حرفو زد و دعوا راه بندازی زندگیتو خراب میکنی

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.