2777
2789

من یاد گرفتم هیچکس به اندازه خود ادم نمیفهمه دردتو غمتو حتی عزیزترین کسات

به قول یه دیالوگ از شهرزاد که به سیمین میگه: گوش کن به من هیچوقت هیچوقت به هیچ چیز و هیچکس تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش هیچکس کنارت باایسته و دستتو بگیره... خب؟  هیچوقت:) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم در اولویت باشم

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
منظور دوست داشتن به شخصی نیست منظور اطرافیان خانواده خواهر برادر دوست در اون صورت باهاتون موافقم

اها ولی اگه به شخصی بود بگید من نگفتم اونم نگفت وقتی دوتامون فهمیدیم ک خیلی دیر بود...