2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم دلش خوب نمیشه

628 بازدید | 46 پست

من دیشب(به دلایلی ساعت ۲ شب) بچه ی ۱۰ سالمو بردم حموم و خوابم برد بیدار که شدم دیدم ساعت ۴ و ربعه و بچه هنوز تو حمومه سریع رفتم گفتم کجایی اینهمه مدت ساعت ۴ صبه گفت چی ساعت چهار صبه؟! الان میام بیرون! بعد چهار و نیم اومد بیرون و گفت گشنمه یه کیک برداشت خورد یه ذره گذشت و خوابید فرداش گفت مامان از دیشبه گشنمه سریع ناهارو درست کن و نیم ساعت بعد بهش غذا دادم ۳~۴ تا غاشق که خورد گفت مامان دلم درد گرفته و نمیتونم با این دل دردم غذا بخورم  گفتم باشه و غذا رو گذاشتم تو یخچال از اونموقع تا ۱ شب هد داره میگه مامان هنوز دلم درد میکنه (من رفته بودم بیرون از ساعت ۶ بعد از ظهر و ۱۲ و ۴۵ اومدم خونه) گقتم تا الان چیزی خوردی؟  اسم یه عالمه هله هوله رو اورد و گفت دلم بدتر شده الانم نمیدونم باید چیکار کنم بچم خوب بشه💔😢

اگه سردیش کرده بارهنگ

خوبه

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از ۲ شب تا ۴و نیم تو حموم چیکار میکرد بعدشم مگه خودت نبردیش حموم چجوری خوابت برد و بچه تو حموم موند

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

الان اگه بگم چرا نصف شب بردیش حموم  نفرینم نمیکنی که سرت بیاد و فلان 

😐😐😐😐

یکم نبات رو بریز تو یه ظرف بذار رو حرارت آب بشه بعد آب جوش بریز هم بزن بده بخوره

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
از ۲ شب تا ۴و نیم تو حموم چیکار میکرد بعدشم مگه خودت نبردیش حموم چجوری خوابت برد و بچه تو حموم موند

بابا سرکاریم

آدم احمق هرچی تو ذهنش اومده نوشته و ذهن هممون رو درگیر کرد

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

من سکوت میکنم 

با چه جراتی بچه نصف شب دو ساعت و نیم فرستادی حمام 😐

الان زمستون حمام زود بخار می‌کنه دچار افت فشار نشد؟

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .