تو جامعه هستن افرادی که بچه سالم رو بچه ای می دونن که ساکته ،کم تحرکه ،ابراز وجود و ابراز نیاز نمی کنه ،مدام در حال تقلید کلامی و رفتاری از بزرگ ترهاست ولی واقعیت اینه بچه ی سالم و شاد و خلاق بچه ای هست که همه چیز رو بهم میریزه همه ی اسباب بازی هایش رو خراب می کنه ،مدام دنبال یاد گرفتن چیزهای جدیده اونم با تجربه خودش نه تقلید از دیگران .این جور بچه ها آینده ی روشنی دارن چون خلاق هستن و ذهن بدون عقده و سالمی دارن .ولی جامعه به این بچه ها برچسب لوس و فضول و آزار دهنده میزنه ....گریه ،بهانه گیری ،خراب کاری و....همه قسمتی از کودکی هست لطفا به خاطر ضعف اعصاب حق زندگی کودکانه رو از کودک نگیریم و با ترسوندن وتهدید مجبورشون نکنیم مطابق میل ما رفتار کنند
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بزرگترهای ما میگن بچه اگه شلوغی نکنه ، مریضه و بیمار
و در ادامه میگن رو اعصاب خودت کار کن بچه چیکار کنه
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان میخوانیم ) آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرکهای خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرکاند، نمیروند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانههای ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.» به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد
بچه ۳ ساله ای ک فحش میده چی؟!!میگه عنکثافتاحمق بیشعورچه رفتاری کنیمواقعا درمونده شدم
فعلا واکنش نشون نده. هیچی نگو. از کسی تقلید نمیکنه ؟؟
🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان میخوانیم ) آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرکهای خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرکاند، نمیروند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانههای ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.» به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد
بچه ۳ ساله ای ک فحش میده چی؟!!میگه عنکثافتاحمق بیشعورچه رفتاری کنیمواقعا درمونده شدم
از کسی یاد گرفته تو خونه گفت نشنیده بگیر اگه نتیجه نداد اخم کن
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم