2777
2789
عنوان

دادشم مفت خور

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 26 پست

مثال بارز خود کرده را تدبیر نیست ☝️

پر رو شده پشتش باد خورده و فک کرده شهریارم شهریه .. 

از زمانی ک دیگه ساپورتش نکنین مجبور میشه بره زحمت بکشه کار کنه خودش نون بازوشو بخوره و توقعشم کمتر میشه و قدر یه قرون دو هزارشم میدونه اون موقع 🙏🏻

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه باید بره

باید نیست. الان تو اون سن باید بفکر درس یا سربازی باشه تا اینده اش تامین شه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

بچه اوردن فقط پس انداختن نیس که 18 سالش شد هری

یا باید یه هنری یادش بدید یا درس بخونه سری تو سرا در بیاره

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
همین میگه حالا یک رو پول میدم کاری کنه نرم اذیت شم پول تلفن شو من میدم ماه 300

دقیقا همونجور گولش بزنید ، بگید برو فلانی گفته آموزشی رو بری ، بقیشو درست میکنه . بعد آموزشی که رفت بگید نتونست درست کنه . بقیه خدمتشو بره 😅