2777
2789
پس آخر شب کیه؟🤔🤔

ساعت سه اینجوریا😶

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دوست داری بهم بگو

با خانوادم چند روزه درگیرم خیلی بهم فشار میارن و میگم اخلاقتو درست کن و فلان من بدتر قاطی میکنم نمی‌دونم چرا شاید به خاطر اینه ک کسی ک دوسش دارم دو ماهه نیست و بهم از همه طرف فشار میاد دیگ مجبورم خودمو تو مجازی یا هراز گاهی کتاب سرگرم کنم ک اونم با این دغدغه فکری نمیشه

چرا پاشو یه آبلیمو بخور

پریودم تموم شده بود

دوباره یه خونریزی داشتم بعدشم لک

الان هنوز دلم درد میکنه

شکممو گرم کردم باز خوب نشد

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
عروسی دوست شوهرم بود خودم وقتی رفتم تالار فهمیدم عروس داماد کی هستن همکلاسی هام بودن ولی بهم محل نمی ...

بعضی عروس و دومادها تا ازدواج میکنن انگار از دماغ فیل میفتن 

باید میرفتی یه گوشه مینشستی و از خوردن موزها و کیوی ها و انواع میوه و شیرینی لذت میبردی 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
بعد نصف شب کیه؟صبح کیه؟ای بابا کلا روز شبو قاطی کردم با استدلال شما😇😂

😂😂صب ک از ساعت ده هستش تا یک 

بعدش ظهر وعصر 

شب از ساعت هشت تا دو سه 

اخر شبم میشه سه ونیم اینجوریا ک میخابیم 😁

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
نه سر رفتار هوایی ک داشت خودم کات کردم باهاش ولی خیلی دلتنگم رفته رو اعصابم و غرورم اجازه نمیده زنگ ...

اگه قصدت کات واقعی بوده الانم میتونی دووم بیاری وقتی به دلیلایی که برا کات کردنش داشتی فک کنی