2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با خانوادم چند روزه درگیرم خیلی بهم فشار میارن و میگم اخلاقتو درست کن و فلان من بدتر قاطی میکنم نمی‌ ...

کتاب گزینه بسیار بسیار مناسبی هست،یه حرفه فنی هم میتونی در کنارش یاد بگیری ،هر چقدر سرگرم باشی روانت آسوده تر هست البته 

سرگرمی مفید،،ایشون اگه سهم شما باشه بالاخره به هم می‌رسید و اگرم نباشه هیچ چاره‌ای نیست،بسپار به زمان

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

😂😂صب ک از ساعت ده هستش تا یک بعدش ظهر وعصر شب از ساعت هشت تا دو سه اخر شبم میشه سه ونیم اینجوریا ک ...

ای بابا کلا یه تقویم جدید داری برا خودت

من برم تا اتصالی نکردم🤣😁

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

با خانوادم چند روزه درگیرم خیلی بهم فشار میارن و میگم اخلاقتو درست کن و فلان من بدتر قاطی میکنم نمی‌ ...

اره از سر دلتنگیه ولی بازم اخلاقتو خوب کن

زندگی کردن با یه مرد عصبی بد اخلاق خیلی سخته آدم هر روز طلب مرگ میکنه 

اره از سر دلتنگیه ولی بازم اخلاقتو خوب کنزندگی کردن با یه مرد عصبی بد اخلاق خیلی سخته آدم هر روز طلب ...

اتفاقا خیلی شوخ طبعم ولی متأسفانه زندگی فرصت حال خوب و بهم نامیده سرکار و از این طرف خانواده و عشق و درس و 

ناشکری نمیکنم ولی خانوادم آدمو له میکنن ی حرفایی میزنن پشم.ام می‌ریزه خدایی