2777
2789
عنوان

من با پدر مادرم میگم میخندم ولی متنفرم ازشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 62 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو یه دختر قوی هستی که تلاش می‌کنی آینده‌ت رو بسازی. منم از یه نفر متنفرم ولی مجبورم باهاش بگم و بخن ...

مرسی عزیزم ❤️امیدوارم که حالت خوب شه و خوشحال باشی :)مرسی عزیزم که میگی بهم 

دلم میخاد فرار کنم از این زندگی آکا ازدواج نه چون یه آدم عقده ای شپم

بابام سوپر مارکت داره چون مهم نیستم براشون و عادت کردن که منو نادیده بگیرن به مامانمم پول نامیده مام ...

میدونی خیلی وقت ها پدر و مادرها دلشون از جای دیگه پره سر بچشون خالی میکنن ولی نمیدونن که حرفاشون تا اخر عمر با ادم میمونه. خودت میگی صبح میری شب میای پس زیاد نمیبینیشون که . اون زمان کوتاه رو هم سعی کن تحمل کنی.‌

الان وضع و موقعیتت چجوره عزیزم؟

ببین وقتی ازدواج کردم شوهرم هم صفر بود چون من خودم دلم نمی‌خواست با کسی که وضعیت مالی بالایی داره ازدواج کنم چون میترسیدم خانوادم بکوبه تو سرم ولی الان خداروشکر باهمسرم همه چیو ساختیم الان خداروشکر وضعیتمون حوریه که اطرافیان حسادت میکنن و تو روم میگن ی هم عده هرچی تو خونه باباشون ندیدن خونه شوهر دارن میبینن ولی برام مهم نیست چون واقعا سختی کشیدم

من خودم خونه پدریم همینجوری بودیم از سن کم کار درمنزل زدم بعدش هم از ۱۷ سالگی رفتم شرکت کارکردم کلا ...

عزیزم کارتوخونه چیکارمیکردی؟

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭