2777
2789
عنوان

من با پدر مادرم میگم میخندم ولی متنفرم ازشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 62 پست

تو یه دختر قوی هستی که تلاش می‌کنی آینده‌ت رو بسازی. 

منم از یه نفر متنفرم ولی مجبورم باهاش بگم و بخندم 

و اون یه نفر همسره. راهی بجز موندن ندارم باید بمونم و تا آخر عمر باهاش زندگی کنم . 

ولی تو یه روز از پدر مادرت جدا میشی 

خیلی خیلی تو ازدواجت دقت کن که اون آدمی نباشه که یه روز از اجبار باهاش بگی و بخندی ولی درحقیقت متنفر باشی ازش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم حقت رو خودت باید از زندگیت بگیری اگه فکر میکنی موقعیت الانت حقت نیست تحصیلاتت چیه؟

سلام دیگه خسته ام از قوی بودن عزیزم

دوست دارم یه رستوران بزنم پولدار شدم

من تا یازدهم خوندم

ترک تحصیل کردم سال بعد دیپلمم بگیرماول معتاد الآنم شغل آزاد الان داره و نمیده فقط هفته ای دوهفته ای ...

بازم دمت گرم 

تو غیرت داری 

شرف داری

تو شجاعی 

بهت افتخار میکنم با اینکه فرسنگ ها ازت دورم 

ولی افرین دختر 

تو خیلی مقاوم بودی طی این سالها

آینده ی خوبی داری اینو مطمئن باش 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
وضع مالی خانوادت بده؟؟ چرا هزینه نمیکنن برات؟

بابام سوپر مارکت داره چون مهم نیستم براشون و عادت کردن که منو نادیده بگیرن به مامانمم پول نامیده مامانمم کار می‌کنه میدونم مامانمم سر من خیلی اذیت کشیده اما دیگه دوسش ندارم

شما مطمنا از دختر داییات موفق تر خواهی بود چون قوی و مستقلی فقط به شرط؟اینکه تصمیمات عاقلانه ای بگی ...

ممنونم عزیزم مرسی خیلی دوست دارم خودم یه رستوران بزنم این و آرزو دارم 

سلام دیگه خسته ام از قوی بودن عزیزمدوست دارم یه رستوران بزنم پولدار شدممن تا یازدهم خوندم

اقدام کن برای گرفتن دیپلمت   هدفت دانشگاه رفتن باشه   خودتم که دستت تو جیب خودته میتونی چهارتا کتاب بگیری برای کنکور بخونی    لول اجتماعیت رو با درس درست کن    کار هم بکن کنارش   مطمعن باش دری برات باز میشه    و اینکه قوی بودن انتخابت باشه نه اجبار 

از حقوقت بهشون کمک نکن

یبار بابام چک داشت بهش ۱۲میلیون دادم بعد یسال ۸میلیون پیام داد اما بقیش رو نه 

برا مامانم روز مادر ام یه سال خوشگل خریدم اول دعوام کرد ولی بعدش تشکر کرد