2777
2789
عنوان

من با پدر مادرم میگم میخندم ولی متنفرم ازشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 62 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم برای منم دعا کن❤️

ایشالا عزیزم بهترینها برات رقم بخوره کلا دخترایی مثل تو که خودشون کار میکنن یکم حواسشون جمع کنن پولاشون جمع کنن بعد چندسال بهترین زندگیو میسازن توام پولات خرج الکی نکن من الان حسرت میخورم چرا از اون سن رفتم سرکار کارگری یه قرون جمع نکردم

تو باعث افتخاریفقط خواهرانه بهت میگم،تو رستوران و...کار نکن،مفت کاریه وبینه نداره،حداقل برو تو کارخو ...

مرسی عزیزدلم اونجایی که هستم فروشنده ام اما چون برای یه شرکته بیمه دارم 

عزیزم کارتوخونه چیکارمیکردی؟

کار تو خونه همه چی یه مدت مونجوق دوری یه مدت چوب بستنی بسته بندی میکردم یه مدت دسته سیم چسب میزدم مونتاژ میکردم یه مدت برس میزدم یه مدت برد الکتریکی مونتاژ میکردم هر کاری بگی کردم

بهت میگم دمت گرم 

عجب دختری هستی ک من با ۳۲ سال سن بخدا ندیدم 

جنم و عرضه ی تو رو در هیچ دختری با این سن کم 

مرحبا 

مرحبا 

ب خودت افتخار کن کاش من قدرت تورو داشتم

افرین عزیزم ک بی غیرت نیستی 

سالم و پاک کار کن 

برای خودت جایزه بخر 

مطمعن باش تو از تمام دخترهای فامیلتون جلوتری من ن شما رو میشناسم ک بخوام بهت آمید الکی بدم و نه نفعی برام داره 

ولی خیلی جلوتر از بقیه ای 

دمت گرم 

اسمتو عوض کن ( شارژ گوشیم کمه بعدا میام مفصل بهت میگم‌ 

الآن عکسا رو میفرستم‌ : توضیحاتشو بعدا 

ارتعاش نام 

اول عکس های بالایی رو چند ماه پیش اتفاقی دیدم 

********^^^^^^^^^^^^^^**********

بعد رسیدم به این برنامه تو بازار

من خودم خونه پدریم همینجوری بودیم از سن کم کار درمنزل زدم بعدش هم از ۱۷ سالگی رفتم شرکت کارکردم کلا ...

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
کار تو خونه همه چی یه مدت مونجوق دوری یه مدت چوب بستنی بسته بندی میکردم یه مدت دسته سیم چسب میزدم مو ...

عزیزم ازکجامیگرفتی کدوم شهری؟ 

منم منجوق دوزی کردم الان اعصابم نمیرسه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

فرستادم برات که کار تو خونه همه چی یه مدت مونجوق دوری یه مدت چوب بستنی بسته بندی میکردم یه مدت دسته سیم چسب میزدم مونتاژ میکردم یه مدت برس میزدم یه مدت برد الکتریکی مونتاژ میکردم هر کاری بگی کردم

فرستادم برات که کار تو خونه همه چی یه مدت مونجوق دوری یه مدت چوب بستنی بسته بندی میکردم یه مدت دسته ...

آره گلم خوندم نمیدونم چراپیامم دوباراومد

عزیزم ازکجامیگرفتی کدوم شهری؟ منم منجوق دوزی کردم الان اعصابم نمیرسه

من اطراف تهرانم چوب بستنی رو از اکبرآباد میاوردن برامون با وانت دسته سیم از اطراف شهریار خیلی بودن یادم نیست ولی از بین همشون درآمد چوب بستنی و مونتاژ برد الکتریکی خوب بود