2777
2789

اول بگم خودم مستاجرم خونه فقط دو دنگش ماله ماعه اونم با هزارتا قسط تا۲۰سال  آینده .حالا ب مستاجر ۳ماهه میگم   همش چن وقته میگم بسپارم بنگاه‌ خونه رو میگه ن خودم میخوام بشینم و... مشتری با قیمت بالاتر پیدا شد اما چون بهشون قول داده بودم گفتم خدا راضی نیست بالاخره حرف زدم الان ده روز مونده ب موعد زنگ زده میخام برم اومدم بگم آخه این درسته الان میگی؟؟؟؟رهنتو از کجا بیارم .هیچی نگفتم گفتم باشه میسپرم بنگاه بعد زده شیشه کل تراس رو ترک انداخته گفتم لطفا عوضش کن گفت باید چک کنیم گفتم چی رو گفت شیشه بز اومده میگه خونه نشست کرده واسه همین شیشه ترک خورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳