2777
2789
عنوان

اگر تنها یک روز فرصت داشتی

49 بازدید | 13 پست

اگر تنها یک روز فرصت داشتی که به دنیا برگردی و زندگی‌ات را از نو بسازی، چه چیزهایی را تغییر می‌دادی و چرا؟”

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ وقت تا فوق لیسانس نمیخوندم نهایت تا فوق دیپلم میخوندم بعد میرفتم آرایشگری گریم عروس یاد می‌گرفتم ...

دقیقا منم 

ولی خدارو شکر من رشته دوم درسیم با کارم یکی هست و توش موفق هستم ولی خب دانشگاه وقتمو خیلی گرفت 

دقیقا منم ولی خدارو شکر من رشته دوم درسیم با کارم یکی هست و توش موفق هستم ولی خب دانشگاه وقتمو خیلی ...

من فوق لیسانس عربی دارم 

ولی خب تو خونه ترجمه انگلیسی انجام میدم 😅با بدبختی ترجمه کتبی رو یاد گرفتم روزی فقط سیصد هزار تومن هست در آمدم که کمه🥲

از اول اگه میرفتم آرایشگری وضعم خوب بود مثل الان اوضاعم بد نمیشد حداقل یه خونه داشتم از خودم دو از هیاهوی خونواده ام تو یه خونه با آرامش تنها زندگیمو میکردم

ولی الان چی ؟هیچی نشدم

من فوق لیسانس عربی دارم ولی خب تو خونه ترجمه انگلیسی انجام میدم 😅با بدبختی ترجمه کتبی رو یاد گرفتم ...

درست میشه بالاخره درس خوندی و موفق میشی 

ولی خب الانم دیر نیست میتونی اونم یاد بگیری 

درست میشه بالاخره درس خوندی و موفق میشی ولی خب الانم دیر نیست میتونی اونم یاد بگیری

سی سالم شده تا بخوام ازدواج کنم وبرم سر زندگی میشم ۳۲

برای اهدافم وام بلو و ویپاد و....گرفتم ماهی سیزده و نیم میلیون دارم سر جمع قسط میدم 

با یه پسر بد بخت تر از خودم برای ازدواج آشنا شدم علت وام گرفتن هام همون پسر بود که زود تر زندگیمون رو شروع کنیم 

فعلا که خودمو انداختم تو قرض و قسط تا تموم بشه یه سال طول می‌بره مگه اینکه بعد یه سال دیگه میرم آرایشگری یاد بگیرم 

سی سالم شده تا بخوام ازدواج کنم وبرم سر زندگی میشم ۳۲برای اهدافم وام بلو و ویپاد و....گرفتم ماهی سیز ...

ان شاء الله اولا عشقتون پایدار 

دوما برات بهترین هارو ارزو میکنم 

سوما زندگی سخته پس سعی کن هوشمندانه کار کنی نه اینکه خودتو خسته کنی 

دنبال جدیدترین ها باش چون جدیدترین ها پولسازهستن 

ان شاء الله اولا عشقتون پایدار دوما برات بهترین هارو ارزو میکنم سوما زندگی سخته پس سعی کن هوشمندانه ...

ممنون 

إن شاء الله شما هم خوشبخت ترین ها بشین 🌺

آدم ها با برنامه ریزی زمان و مدیریت وقتشون و با اراده راسخشون به همه چی میرسن به شرطی که جا نزنن