2777
2789
عنوان

واقعا پسر رو بیرون دعوت می کنید

142 بازدید | 22 پست

یه تاپیک زدم گفتم خواستگارم همش عصر بیرون دعوتم میکنه و کافه میبره تا حالا شام و ناهار رستوران دعوتم نکرده یعنی خسیسه؟

یه عده گفتن تو دعوت کن تو مهمونش کن

واقعا برام عجیب بود

یعنی پسر رو بیرون دعوت می کنید؟بعد شما حیاب می کنید؟

گفتم ببینم بقیه چطورن

لطفا همه نظر بدید

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

نشده تاحالا دعوتش کنم

ولی شده یه جایی من مهمونش کنم

مثلا یه هات چاکلت

یا براش یچی درست کنم ببرم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگ آدم خودش دعوت کنه آره حساب میکنه ولی معمولا پسر باید دعوت کنه اینکه اینهمه مدت ناهار و شام دعوتت نکرده عجیبه البته بستگی ب وضعیت مالی داره ولی ی وعده رو باید دعوت میکرد 

دانشجوی پزشکی 🩺

وقتی هر روز میرین بیرون واقعا نیازی نیست هر سری برید چیزی بخورین 🥴

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

من نمیدونم شرایط شما چیه

ولی من که شاغلم و رنج در آمد خودم و همسرم یکیه

خیلی مهمون میکنم

از اول اشنایی تا اینجای متاهلی

دو بار ایشون رستوران دعوت میکنه دو بار من

ولی دختری که درامد نداره بحثش فرق داره

یا دختری که درآمدش خیلی کمتره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه روز عصر که دعوتت کرد بگو عصر کار دارم بذار ساعت ۷-۸بریم موقع شام باشه ببین چی میگه

بعدم یکی از دخترا میگفت وقتی میخوام ببینم یکی خسیس یا نه میبرمش پاساژ گردی و چندتا تیکه لباس یا کفش میخرم ببینم دست میکنه تو جیبش برا حساب کردن حتی اگه در حد تعارف هم باشه خودشو نشون میده که خسیس یا نه

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
نشده تاحالا دعوتش کنمولی شده یه جایی من مهمونش کنممثلا یه هات چاکلتیا براش یچی درست کنم ببرم

میشه توضیح بدی مثلا اون هات چاکلت رو چطور مهمونش کردی

مثلا جطوری با ذکر موقعیت و همه جیزش میگی برام می خوام بدونم

یه روز عصر که دعوتت کرد بگو عصر کار دارم بذار ساعت ۷-۸بریم موقع شام باشه ببین چی میگهبعدم یکی از دخت ...

اون که ببری پاساژ گردی که یه جورایی حرکت چیپیه حالت بکن بازی داره

مخصوصا که تازه آشنا سدم باهاش

ولی مورد اولی که گفتی خوب بود

میشه توضیح بدی مثلا اون هات چاکلت رو چطور مهمونش کردیمثلا جطوری با ذکر موقعیت و همه جیزش میگی برام م ...

مثلا میاد دنبالت برید بیرون میپرسه کجا بریم بگو بریم فلان کافه هات چاکلت بخوریم مهمون من یا بریم فلان رستوران پیتزاش خوشمزس مهمون من 

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
اون که ببری پاساژ گردی که یه جورایی حرکت چیپیه حالت بکن بازی دارهمخصوصا که تازه آشنا سدم باهاشولی مو ...

حقیقتش خودمم روم نمیشه کسی رو ببرم پاساژ گردی ولی دخترای پررو‌میکنن