2777
2789
عنوان

واقعا پسر رو بیرون دعوت می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 22 پست
میشه توضیح بدی مثلا اون هات چاکلت رو چطور مهمونش کردیمثلا جطوری با ذکر موقعیت و همه جیزش میگی برام م ...

مثلا ما وقتی بیرون میریم از صبح تا غروب یا شب باهمیم

و مجبوریم چنتا جا بریم

دوست پسرمم سربازه باید درکش کنم و نزاریم خرج زیاد شه چون حقوقش خیلی خیلی کمه، تهران هم خدمت میکنه اونجا باید یه پولی بمونه براش

البته خدایی هیچ وقت چیزی کم نمیزاره

ولی من خیلی حواسم هست ب جیبش

مثلا بهش میگم بریم فلان کافه فلان چیز مهمون من

یا میگم بریم فلان جا فلان چی بخوریم مهمون من

تو زیاد حساب کردی بزا منم بکنم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ آدم خودش دعوت کنه آره حساب میکنه ولی معمولا پسر باید دعوت کنه اینکه اینهمه مدت ناهار و شام دعوتت ...

یک هفته است در ارتباطیم

دو بار بیرون رفتیم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
ی بار برید خرید ببین چیزی میخرم برات یا نه چیز خوب مثلا

ببین خواستگارمه

بعد یک هفته است آشنا شدیم

به نظرت ضایع نیست این حرکت رو بزنم؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
ببین خواستگارمهبعد یک هفته است آشنا شدیمبه نظرت ضایع نیست این حرکت رو بزنم؟

اوه چرا ضایس نکنی . فک کردم رلته. نه نه نکنی .. عادیه رستوران دعوت نمیکنه فعلا زوده ‌..صبر کن آشنا بشین .من فک کردم چند ماهه دوستین

دانشجوی پزشکی 🩺

وای عکس پروفایلت چه نازه 😍

چشمات قشنگ میبینه عزیزم 😍😘

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد