2777
2789
عنوان

چجوری15کیلو لاغر شم

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 19 پست
دکتر تغذیه برو زود لاغر میشی

بیشتر دکترای تغذیه شهر و من رفتم برنامه غذایی میدن اصلا نمیتونم انجامش بدم ، به جای اینکه بگن مثل همون غذای روز و نصف یا یک سوم بخور میگن شنبه کتلت یکشنبه قورمه دوشنبه عدس پلو.... من که شاغلم و دو تا بچه کوچیک دارم چه طوری باید چند مدل غذای متفاوت درست کنم ؟ من خیلی وقتا اصلا نمی‌رسم شام و نهار بخورم اما این وزن لعنتی کم نمیشه که نمیشه 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین خیلی کارها باید انجام بدی خیلی سخته واقعا وزن کم کردن مثل کنکور قبول شدنه ،پس با خودت هر روز بگو من هدفم اینه و هر روز کم کردن وزنتو و به خودت یادآوری کن ،شروع کن پروتئین مصرف کن ،دور برنج و شیرینی و فعلا خط بزن و نخور ،نون و نمیشه نخورد بخور ولی در کنارش سعی کن سیر سیر نشی از سفره ..

نه آخه من قبلا 50بودم از استرس و پرخوری یهو شدم70همه لباسام یهو بهم تنگ شد تو یه سال بیست کیاو اضاف ...

خوب برو دکتر تغذیه یا بهتر از این برو باشگاه به مربی بگو من می‌خوام ۱۵ کیلو مثلاً توی ۵ ماه کم کنم اون میگه باید چه ورزش ها و تمرین هایی کنی و رقص هم خیلی خوبه 

عزیزم اینو از کجا تهیه کنم و چجور مصرف کنمشمامصرف کردید طی چه مدت چقد کم کردید باهاش؟

من دقیقا باید ۱۵ تا کم کنم ، ورزش عالیه پیاده روی تند یا دویدن ، متأسفانه من وقتش و ندارم اصلا اما الان یک‌ماهه قند و کامل حذف کردم الآنم مصرف نان و برنج و کم کردم ، کالری شماری میکنم امیدوارم نتیجه بده