2777
2789
عنوان

بنظرتون من خیلی حساسم❓

95 بازدید | 7 پست

سلام خانوما

امشب بعد مدت ها رفتم اینستا پیج شوهرمو نگا کردم دیدم چندتا دخترو فالو داره که اوناهم متقابلا فالوش دارن 

پیج دخترا هم بسته بودم

حس میکنم الکی حساس شدم🤦🏻‍♀️

میترسم بهش بگم بگه به تو چه:/

نمیخوام الکی قضاوتش کنم

بنظرتون زیادی حساس شدم؟

من همانم دلداده هنر،دلباخته رنگ ها 🎨:))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زندگی مشترک چ بگه ب تو چچچچ؟؟؟؟؟؟؟

آخه قبلا یه بار بهش گفتم گفت الکی حساس شدی اصلا چیکارم داری یه ساعت داشت بحث میکرد

من همانم دلداده هنر،دلباخته رنگ ها 🎨:))

بستگی داره خودتو برای شوهرت کامل بدونی یانه بنظرت تمام اون چیزی که میخواد رو با تو و در درون تو داره و به دست آورده؟اگه آره که مطمعن باش هیچ چیز جای تورو نمیگیره و حساس هم نباش...

عزیزم اصلا فرض بر اینکه شما الکی حساس شده باشید باز هم وضیفه همسرتونه که تو این شرایط اعتماد رو بهتون برگردونه اگر این قضیه رو بیخیال بشید و باهاشون حرف نزنید باعث دامنه زدن به افکارتون میشه و حتی نسبت به همسرتون دلسرد میشید و بیشتر شک میکنید اصلا دلیلی نداره بگن به تو چه اگر بگن یعنی داستانی هست که شما خبرنداریدو الا زن و شوهر چیز قایمکی و به تو چه ندارن