2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیپسنده خواهرامو میپسنده

| مشاهده متن کامل بحث + 4025 بازدید | 133 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه گفتم کامل توضیح بدم کلی گریه کردم هنوزم بغض دارم چرا من انقدر بدبختم

این مشکلاتی که داری همه  آدما یه دوره ای  داشتن رو خودشون کار کردن برطرف شده ربطی به بدبخت بودن نداره 

ریشش برمیگرده به اعتماد بنفس و فن بیان و..

بکنم رو پوششت کار کن نمیگم بخاطر شوهرت 

بخاطر این میگم که پوششم رو اعتماد بنفس تاثیر داره

چرا خانومای ترک از ترک بودنشون خجالتی میکشن برام سواله، اخه چن نفر دیگم اینجا گفتن بخاطر لهجه اذیت م ...

از اعتماد به نفس پایین و ببخشید عدم سواد کافی 

من خودم ترکم اتفاقا امروز با یکی از اساتید ادبیات که معروفم هستند و ادعا دارند اطلاعات تاریخی فراوان دارند سر تحریف این زبان و... بحث کردم

در کمال ناباوری علی رغم اینکه انتظار داشتم منو قانع کنند نتونستن و پذیرفتن

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

عزیزم باید یا تغییر کنی یا با امثال خودت ازدواج کنی. زن دوست بابام اینجوری بود همه طردش کردن دختر عمومم همین بود اما به زور تغییر دادیمش الان خودشم راضیه و سرحال. اینکه دائم تو خودت و کم حرف باشی و سر باشی و زبان شیرین نداشته باشی و گیرا نباشی همه ازت سرد میشن . ینی اکثریت. ینی چی دلی مسی و دوست دارم؟ دوست ذاشتن باید بلند و شیوا باشه واضح باشه سخنی باشه. و همچنین تو جمع سعی کن گرم بگیری تا حذف نشدی

بله خودش خیلی لهجه داره اونوقت من. نمیپسنده چلقوز

کم  نیار  بابااااا   بهش  بگو  واسه  چی  تو کوک  خواهرای  من رفتی؟  مگه  من  رفتاربقیه  مردا رو انالیز میکنم

دو تا هم عیب  و ایراد  بگیر  درست  میشه

هعی😶
والا چی بگم شانس منه کاش با یکی ازدواج میکردم منو همینجوری بخواد

عزیزم حتما پیش مشاور برین باهمدیگه تو دلتون نریزین ناراحتی تون رو 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿