2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیپسنده خواهرامو میپسنده

| مشاهده متن کامل بحث + 4052 بازدید | 133 پست
تازه عقده ای ها با بچه ها فارسی حرف میزنن یوقت لهجشون ترکی نشه

وا چه ربطی داره خانم ما هم زبان خودمون رو داریم ولی از اونجایی که کلا جهان داره به سمت دهکده جهانی میره اولویت زبان کلی هستش و پدر و مادرمون با وجود اینکه باهم محلی حرف میزدن با ما فارسی حرف زدن که ما توی مدرسه مشکلی نداشته باشیم و ناخودآگاه بخاطر حرف های خودشون محلی هم یاد گرفتیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد داستان بینوایان افتادم 

اینکه خوبه مستقیم بهت گفته چی میخاد ،برو خوشحال باش،طوری که دوست داره بپوش

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبی باش ولی وقتت را برای اثباتش ب دیگران تلف نکن

دیگه گفتم کامل توضیح بدم کلی گریه کردم هنوزم بغض دارم چرا من انقدر بدبختم

خوب چرا واقعا رو خودت کار نمیکنی و مقاومت می‌کنی وقتی میتونی فارسی حرف بزنی وقتی تو جمع در مقابل حرفهای مردم حداقل میتونی لبخند بزنی پریودی که هستی شلوار بهتر بپوشید 

ربط به حجاب نداره ربط به غیر اجتماعی بودن داره همسرت به اونا توجه نداره به تو توجه کرده و دیده تو یه گوشه کز می‌کنی میشینی انگار از شوهرت قبل مهمونی ناراحتی اینجور رفتار داری

دهکده جهانی زبونش فارسه ؟

نه زبان های بین المللی ولی منظورم این نیست که زبانت رو عوض کنی یا زبون خودت رو یاد نگیری بلکه دهکده جهانی درک اینه که زبان،اعتقادات و نژاد دیواری بین روابط نیست و اینکه بیای به بچه ات زبانی رو یاد بدی که بتونه خارج از منطقه و قومت با دیگران ارتباط بگیره عقده ای بازی نیست

بدترین و خونه خراب کن ترین حرف

چرا باید خونه خراب کن باشه از نظر شما شوهرش همینجوریه همه به چشمش میان الا زن خودش 

ی بار که بگه من همینم که هستم مثلا ممکنه شوهره بهش بربخوره بره سمتش یعنی شما میگین باید بخاطر شوهر هولش مثل زنای دیگه ولنگ وباز باشه 

من قبول ندارم چند تا تاپیک قبلی ببین منم با شوهرم خوردم به مشکل گفتم ج.ن.د.ه میخواستی کم نیستن من نمیتونم مثل بقیه باشم 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابام کلا زن اول رو رها کرده اصلا کاری به کارش نداره حرف هم نمیزنه باهاش فقط بخاط حرف مردم و دلسوزی ...

خب بلاخره مامانت میدونست زن و بچه داشت ولی قبول کرد باش ازدواج کنه حتا اگه بخاطر حرف مردم اصلا نباید وارد رابطه ی بشیم که  زن دیگه باشه