2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیپسنده خواهرامو میپسنده

| مشاهده متن کامل بحث + 4052 بازدید | 133 پست
کلا بعضیا کم دارن کسی لهجه داره مسخرش میکنن

عموی شوهرم خودش خیلی لهجه داره فکر می‌کرد ما ترمیم و من عارم میاد بگم ترکیم ترک بودن مگه چیه 

ایران با اقوام مختلف و لهجه ها و گویش های مختلف زیباست کاش مردم یاد بگیرند هر زبون و لهجه ای زیبایی خودشو داره و فقط فارسی حرف زدن نشونه باکلاسی نیست

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اعتماد به نفس پایین و ببخشید عدم سواد کافی من خودم ترکم اتفاقا امروز با یکی از اساتید ادبیات که م ...

من خودم اصالتا کوردم و لهجه ندارم ولی کسایی که لهجه دارن رو دوس دارم، مثلا عاشق بعضیا مثل مشهدی و جنوبیم

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بگو بهش منو ندیده گرفتی؟!! الانم نمیتونم کسی دیگه ای بشم همونطور که هیچکس نمیتونه مثل من باشه

اتفاقا قبلا خیلی کم حرف تر بودم همه هم میدونستن اصلا تابلو بود

کلی خواستگار داشتم کاش زن یکی دیگه میشدم 

عموی شوهرم خودش خیلی لهجه داره فکر می‌کرد ما ترمیم و من عارم میاد بگم ترکیم ترک بودن مگه چیه ایران ب ...

افرین دقیقا

کاملا درست میگی، ایران با همین ترکیب هاش زیباست و منحصر به فرد نسبت به سایر کشورا

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

اتفاقا قبلا خیلی کم حرف تر بودم همه هم میدونستن اصلا تابلو بودکلی خواستگار داشتم کاش زن یکی دیگه میش ...

از لحاظ  اعتقادی  باید  با کسی  ازدواج  میکردی  که  ازت  بالاتر باشه  چون  پایین  باشه  سطحش  تورو به گناه  میندازه 

ولی حالا  شده  دیگه  شل نگیر  نسبت به اعتقاداتت  مطمعن باش  اون می فهمه  تو کی  هستی و چقدر برتری

هعی😶
عزیزم کار درستو شما میکنی که با حجاب هستی و چیزی هم از زیبایی کم نداری . به خدا بسپار همه چیو .ان شا ...

ممنون ولی دیگه امیدی واسم نمونده 

دیگه ته تحقیر بود حرفای شوهرم 

استارتر اگر فقد موضوع لحجه ای هست ک داری ب هیجات حساب  نکن حرف شوهرتو اینهمه ادم لحجه دارن پس نباید زندگی کنن ک  مگه کلاس ادما یا لولشون از رو لحجشون حساب میشه

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
افرین دقیقاکاملا درست میگی، ایران با همین ترکیب هاش زیباست و منحصر به فرد نسبت به سایر کشورا

ولی خیلی وقته دارن دشمن میکنن اقوام با هم

نمونه بارزش تو سایت هم زیاده

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
شاید یکی درون گرا باشه وا

شوهرمتم درون‌گرا. خیلی زیاد اما وقتی با من آشنا شد رو خودش کار کرد. انسان سیمان که نیست. قابل انعطاف و تغییره. همون طور که شیره درخت و مغز و گوشت خام میخوردیم زمان نخستین الان دندان کمتر داریم و شل تر و همه چی پخته و نرمه. انسان متغیره