2777
2789
عنوان

یه هفتس حموم نرفتم😑شماجای من بودین چی میشدین❓️😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 76 پست
من حمومو به‌زور میرمناخنامو حال ندارم بگیرم، از خرداد ناخنامو نگرفتم😖😖🤕🤕

حتما ناخنت خیلی میشکنه تقویتش کن

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برام دعا کن نینیم سالم بمونه فقط😔مامانم میگه فردا تشت میارم موهاتو میشورم و تو لبه تخت دراز کش باش

وای مامان دیشبیه هستی؟

ببخش گلم کاربریت یادم نبود

فدای سرت قشنگم نشور اشکالی نداره که 

چشممم حتمااا هم واسه خودت هم واسه توو دلی قشنگت صلوات فرستادم

حتما ناخنت خیلی میشکنه تقویتش کن

بعضیاش خیلی بلند شده ، چند بار برگشت نفسم رفت

ولی بعضیاش لب‌پر شد

همون بهتر بشکنه، از یه سانت بلندتر شده

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه

قبلا هم ژولی پولی بودم😁ولی جالبه ازبس چیزای مقوی بزور خوروندن بهم موهام ریزشش قط شده

حالا موهاتو بعد مدتی شستی و شونه کردی کلی موی ریخته دیدی تعجب نکنی موهات میریزه ففط منتظر شستن و شونه کردنن که بریزن بیان پایین

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چجور وسواسیه این

نم

وسواس عملیه

ولی دیگه جونی واسم نمونده که بخوام تمیزکاری کنم

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه

بعضیاش خیلی بلند شده ، چند بار برگشت نفسم رفتولی بعضیاش لب‌پر شدهمون بهتر بشکنه، از یه سانت بلندتر ش ...

خب پس مشکلی نداره بگیر دیگه چرا نمیگیری 🤕بگیر فقط ۳،۴ میل بزار بمونه

حالا موهاتو بعد مدتی شستی و شونه کردی کلی موی ریخته دیدی تعجب نکنی موهات میریزه ففط منتظر شستن و شون ...

قبلا رو بالشت میخوابیدم مر مو میشد

اما الان یه دونه مو هم نمیریزه 

عصری مامانم شونه کرد هیچی نریخت

صبحا ۳ تا تخم مرغ میخورم ، روزی یه پیاله بادوم درختی

چندتا خرما ، یه مشت گردو و پسته فراوون و آب آناناس چندتا لیوان ، و سه لیوان شیر و آب قلم و کلی غذاهای کبابی و روغن زیتون فراوون برا جلوگیری از یبوست و آب پرتقال طبیعی میخورم + آب فراوون روزی ۵ لیتر

اهان اینو یادم رفت ، روزی ۵ تا شلغم هم میخورم واسه جلوگیری از عفونت و آهن زیادش

ایناهمه دست به دست همه داده موهام ریزشش به صفر رسیده