سرشب رفتیم خونه ی پدر شوهرم جاریم هم بود. ب محض نشستن مادر شوهرم گفت پول نداریم پدرشوهرم گفت حیرونم پدر شوهرم زمینهای کشاورزی زیادی داره ک همه رو سندشون و اختیارشون داده دست پسر سومیش اونو کلا همه کاره میدونه شوهرم گفت فلانی مگ زمین 40 قصب مسکونی نفروخت چرا سپرده نکرد تو حسابت ک هرماه پولی داشته باشین یهو پدرش گفت اسم اونو نیاره اون اگ نباشه من هیچی نیستم شوهرم ناراحت شد بلند شد رفت بیرون. بعد رو کرد ب ما جاریا گفت فلانی خوبه و هوامو داره منم باردارم یه حرفی ب شوهرم زد منم عصابم بهم ریخت گفتم اگ برات کاری میکنه با پول تو ماشین صفر خریده آدم بیکار ازکجا آورده بیا زمین بده منم خرج میدم. تازه اصلا خرجی نمیده فقط معتادن تریاک میخره هیچ وقت هیچی تو خونشون نیست بعد زنو شوهر شدن بسر منو هزارتا حرف زدن حالا من میلرزیدم اینام عقل نداشتن من باردارم خیلی عصبی ام ازشون حالا ازاون موقع شوهرم میگ یکبار نفرین نکنن گفتم تو ک چیزی نگفتی نفرین کنن اونام پدرو مادری درحقشون نکردن شوهرم چن سال پیش بدهی بالا آورد خداشاهده درخونمو بازنکردن
گلم قبل ازاینکه حرفی بزنی فکر کن یه برادر شوهر دارم دستش خالی و یه هزاری کمکش نمیکنن. خواهر شوهرم شا ...
بله منم با فکر حرف میزنم، اینکه رابطه ی فامیلی اونا چه مشکلاتی داره رو مسلما شما میدونی نه من ولی دارم میگم اگر شوهرت دلش برای والدینش میسوزه نباید انتقاد کنه،موجب رنجشپدر و مادرش نشه،حتی اگر اون بچه شونو بیش از همه دوست دارن بازم گناه نکردن.
اگر دلش برای پدر و مادرش میسوزه اعصابشونو راحت بذاره، چون پدر و مادر میمونن بین بچه ها مخصوصا از وقت ...
پدر مادری ک همه رو دادن به یه نفر چرا. شوهرمن ک میره میگن معتادم نداریم بکشیم هیچی تو خونه نیست خوب منظورشون اینه تو بده یا پولشون ب اون ندن یاازبقیه نخان
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بله منم با فکر حرف میزنم، اینکه رابطه ی فامیلی اونا چه مشکلاتی داره رو مسلما شما میدونی نه من ولی دا ...
خوب ببین وقتی شوهرمن میره هربار شاید باورت نشه همش میگن نداریم و فلانیم خب چرا دادن ب یکی ک مرد بشه بعد بقیه حق بچههاشون رو بدن ب اینا چرااخه. همین پدر شوهر پسرش مرد گفت من یه هزاری ندارم ک بدم
بله منم با فکر حرف میزنم، اینکه رابطه ی فامیلی اونا چه مشکلاتی داره رو مسلما شما میدونی نه من ولی دا ...
گلم این پدرو مادر ما چن سال پیش خیلی بدهی بالا آوردیم شاید باورت نشه یه هزاری ندادن. اصلا بقیه بچه هاشونو ول کردن همه بچه ها باهاشون سرسنگین و نمیرن من خداشاهده شوهرمو بزور میبردم. پدرشون اینقد ولشون کرده حتی خرج مدرسه نداد شوهرم حتی دیپلم نداره خواهر ازکجا بگم همه ی بچه هاش باهاشون قهرن من بادعوا میبردمش دل خوش ندارن برن
گلم این پدرو مادر ما چن سال پیش خیلی بدهی بالا آوردیم شاید باورت نشه یه هزاری ندادن. اصلا بقیه بچه ه ...
خدا خیرت بده عزیزم مطمئن باش نتیجه ی کردار خوب و نیکت رو میبینی، این دنیا خیلی حساب کتاب داره، خدا دستور داده با پدر و مادر خوب باشیم حتی اگر اونا بدی کردن
امتحان ک درسته ولی همین مادر داشت شوهر منو معتاد میکرد بخدا باورت نمیشه چ خانواده این.هیچ وقت پشت بچه هاشون نبودن الانم ارث همه رو دادن ب یه نفر شوهرمن حتی نگفت چرا بمن ندادین. همون جاری ک شده خوبه اصلا تو مراسم پسرشون نیومد منو اون یکی جاری کلی زحمت کشیدیم آخرم با هزار تا حرف جوابمو نو دادن همون مادرشوهر