2777
2789
عنوان

دعوای امشب من با مادرشوهرم توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 41 پست
گلم قبل ازاینکه حرفی بزنی فکر کن یه برادر شوهر دارم دستش خالی و یه هزاری کمکش نمیکنن. خواهر شوهرم شا ...

بله منم با فکر حرف میزنم، اینکه رابطه ی فامیلی اونا چه مشکلاتی داره رو مسلما شما میدونی نه من ولی دارم میگم اگر شوهرت دلش برای والدینش میسوزه نباید انتقاد کنه،موجب رنجشپدر و مادرش نشه،حتی اگر اون بچه شونو بیش از همه دوست دارن بازم گناه نکردن.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
اگر دلش برای پدر و مادرش میسوزه اعصابشونو راحت بذاره، چون پدر و مادر میمونن بین بچه ها مخصوصا از وقت ...

پدر مادری ک همه رو دادن به یه نفر چرا. شوهرمن ک میره میگن معتادم نداریم بکشیم هیچی تو خونه نیست خوب منظورشون اینه تو بده یا پولشون ب اون ندن یاازبقیه نخان 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدر مادری ک همه رو دادن به یه نفر چرا. شوهرمن ک میره میگن معتادم نداریم بکشیم هیچی تو خونه نیست خوب ...

شرایط سختی هست ولی بازم از من به تو نصیحت بگو با پدر و مادرش دشمنی نکنه،این یک امتحان هست توی این دنیا.

اونا هم بیمار و گرفتارن واقعا 

بله منم با فکر حرف میزنم، اینکه رابطه ی فامیلی اونا چه مشکلاتی داره رو مسلما شما میدونی نه من ولی دا ...

خوب ببین وقتی شوهرمن میره هربار شاید باورت نشه همش میگن نداریم و فلانیم خب چرا دادن ب یکی ک مرد بشه بعد بقیه حق بچه‌هاشون رو بدن ب اینا چرااخه. همین پدر شوهر پسرش مرد گفت من یه هزاری ندارم ک بدم 

خوب ببین وقتی شوهرمن میره هربار شاید باورت نشه همش میگن نداریم و فلانیم خب چرا دادن ب یکی ک مرد بشه ...

اینا همه امتحان این دنیاست عزیزم، بازیچه هست

بله منم با فکر حرف میزنم، اینکه رابطه ی فامیلی اونا چه مشکلاتی داره رو مسلما شما میدونی نه من ولی دا ...

گلم این پدرو مادر ما چن سال پیش خیلی بدهی بالا آوردیم شاید باورت نشه یه هزاری ندادن. اصلا بقیه بچه هاشونو ول کردن همه بچه ها باهاشون سرسنگین و نمیرن من خداشاهده شوهرمو بزور می‌بردم. پدرشون اینقد ولشون کرده حتی خرج مدرسه نداد شوهرم حتی دیپلم نداره خواهر ازکجا بگم همه ی بچه هاش باهاشون قهرن من بادعوا میبردمش دل خوش ندارن برن

گلم این پدرو مادر ما چن سال پیش خیلی بدهی بالا آوردیم شاید باورت نشه یه هزاری ندادن. اصلا بقیه بچه ه ...

خدا خیرت بده عزیزم مطمئن باش نتیجه ی کردار خوب و نیکت رو میبینی، این دنیا خیلی حساب کتاب داره، خدا دستور داده با پدر و مادر خوب باشیم حتی اگر اونا بدی کردن

از حرف خواهرشوهرت این حس رو گرفتم که غیر مستقیم گفته چون میدونه به اون ارتباطی نداره🥴😂

کلن حرفشون تعریف نبود ولی بازم من خودم کوچیک نکردم ک ناراحت بشم.

ناراحتی من مساوی با خوشحالی اوناس

اینا همه امتحان این دنیاست عزیزم، بازیچه هست

امتحان ک درسته ولی همین مادر داشت شوهر منو معتاد می‌کرد بخدا باورت نمیشه چ خانواده این.هیچ وقت پشت بچه هاشون نبودن الانم ارث همه رو دادن ب یه نفر شوهرمن حتی نگفت چرا بمن ندادین. همون جاری ک شده خوبه اصلا تو مراسم پسرشون نیومد منو اون یکی جاری کلی زحمت کشیدیم آخرم با هزار تا حرف جوابمو نو دادن همون مادرشوهر

امتحان ک درسته ولی همین مادر داشت شوهر منو معتاد می‌کرد بخدا باورت نمیشه چ خانواده این.هیچ وقت پشت ب ...

لابد عقلشون کمه ولی شما به کردار اونا نکنید، شما خوب باشید و خوب بمونید، زمان میگذره و این مسائل یک روزی خاطره میشه

لابد عقلشون کمه ولی شما به کردار اونا نکنید، شما خوب باشید و خوب بمونید، زمان میگذره و این مسائل یک ...

13 ساله همه چی ازشون شنیدم هرچی فکر کنی جاریم زایمان کرد عیادتش نرفتن بچه رو تا 9ماه ندیدن آخرم جاری خودش رفت دست بوس اینا اینجوری. شوهرمو برادرشوهرم تصادف کردن ن بیمارستان اومدن ن عیادت. اینا اینجوری آن 

13 ساله همه چی ازشون شنیدم هرچی فکر کنی جاریم زایمان کرد عیادتش نرفتن بچه رو تا 9ماه ندیدن آخرم جاری ...

اشکالی نداره عزیزم تو بازم مثل همیشه بزرگواری کن،اگر ببخشید و بگذرید برای خودتون بهتره،به کارایی که کردن فکر نکن