2777
2789
عنوان

دعوای امشب من با مادرشوهرم توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 41 پست

اولا بارداری خودت هم باید مراعات میکردی ونباید انتظار داشته باشی اونا مراعات شما رو بکنن چون قبل هر کس باید خودت مواظب طفل درونت باشی دوما شوهرت باید جواب میداد نه شما باید میگفت زمین ها رو در اختیار هر کسی گذاشتین باید از اون هم انتظار داشته باشین کمکتون کنه تمام 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
ی باردار ۹ماه بشینه خونه؟؟؟

نه عزیزم خودم کل نه ماه بارداری سر کار و بیرون و پیاده روی بودم

ولی منظورم خونه ی کسی هست آشنا یا فامیل 

یک روز رفتم خونه ی مادرشوهرم برای خودشون گوشت تازه کباب کردن برای من غذای مونده گرم کردن دیگه نرفتم .

خونه ی مادرم هم یک بار   تو بارداری رفتم  ماه شش  در را وا کردن گفتن این چه هیکلی است؟؟ بهترین اندام را داشتی وقتی عروسی کردی 

حالا رفتی با این اندام اومدی 

منظورم این است زن باردار خونه ی اقوام و آشناها نره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرت حسادت میکنه؟! تو نباید تو مسائل خونوادگیشون دخالت میکردی، وقتی خودت ملاحظه ی باردار بودن خودتو ...

ن براچی حسادت ماخودمون تو خانوادش خداروشکر ازهمه وضعمون بهتره. شوهرم ناراحت شد چون پدرو مادرش دارن گشنگی میخورن یجورایی بهش برخورد ک چیزی ندارن همیشه دستشون درازه دلش سوخت دل سوزیش کاردستی داد پدرش بیشتر شاکی شد ازت. 

ن براچی حسادت ماخودمون تو خانوادش خداروشکر ازهمه وضعمون بهتره. شوهرم ناراحت شد چون پدرو مادرش دارن گ ...

اگر دلش برای پدر و مادرش میسوزه اعصابشونو راحت بذاره، چون پدر و مادر میمونن بین بچه ها مخصوصا از وقتی زن بگیرن، هر کدوم زنش یه چیز یادش میده.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
من خونه ی مادرشوهرم کباب تابه ای درست کردم خیلی عالی شد در حدی که سرش دعوا بود بعد مادرشوهرم گفت ک ...

😁😁من آدم سراغ دارم گوشت گوسفندی درست میکنه بوی تخم مرغ گندیده میده.

هر کسی نمیتونه آشپز خوبی باشه

برادر شوهرم چهار ماه پیش مرد کل خرجشو شوهر منو برادر شداد. بعد همین پسرخوبه چون زنش با خواهر شوهرمو تازه با مادر شوهر آشتی کرده بود خودشو کشید کنار نیومد حتی عذاهم نگه نداشتن. همه ی کارا با منو اون یکی جاریم بود آخرم اونو زنش شدن خوبه 

اگر دلش برای پدر و مادرش میسوزه اعصابشونو راحت بذاره، چون پدر و مادر میمونن بین بچه ها مخصوصا از وقت ...

گلم قبل ازاینکه حرفی بزنی فکر کن یه برادر شوهر دارم دستش خالی و یه هزاری کمکش نمیکنن. خواهر شوهرم شاکی و باهاشون سر سنگین شوهرش نمیره چون دل خوش ندیده بخاطر همون پسر خوبه همه رو از خودشون زدن 

مادرشوهرم با شوهرم دعوا کردنمنم رفتم چایی گذاشتم دم ک آمد رفتم تعارف کردم و همه برداشتن.مادرشوهرم می ...

از حرف خواهرشوهرت این حس رو گرفتم که غیر مستقیم گفته چون میدونه به اون ارتباطی نداره🥴😂

وقتی همه ی پول و زمینا و دادن اون چرا کاسه گدایی طرف بقیه دراز میکنن. زمین‌های هم دادن همه مال ارث همه‌ی بچه ها بوده ک به بقیه هیچی ندادن و همه رو دادن همون پسری ک هشت ماه خونشون نرفت و. پدرش بیمارستان بستری بود فقط شوهر منو خواهرش رفتن. پسر خوبشون هم اصلا نرفت اتفاقا گفت اگ میخا بمیره دیگ روتخت نیفتاده یه لحظه بیفته بمیره