2777
2789

ما زمین خونمون ۸ سال پیش یه باغ بوده که متروکه شده بود اتفاقا بالا شهر هم هستیم و نزدیک ۱۹۰ متره هر روز جن میبینیم هر روز بدون استثنا طبقه بالا مون هم نیمه ساخت هست شب که میشه فقط صدای راه رفتن اسب میاد خودشون هم که تو خونمون میبینیم فوق العاده وحشتناک و ترسناک

همه ی همسایه هامون هم تو خونه هاشون دیدن انگار تو این محله هستن 

به بابام میگم اینجارو بفروشیم میگه حیفه متراژ و زیربناش بزرگه ولی دیگه کم کم نظرمون عوض شده می‌خوایم بفروشیم 

و اسم هامون رو از شناسنامه تغییر بدیم تا طلسم هایی که زن عموم به این اسم برای ما نوشته باطل بشه

چیکار کنیم نظر بابام رو تغییر بدیم؟

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آیه الکرسی و چهار قل زیاد بخون شبا قرآن بذارین بالای سرتون هر روز قرآن بخونیم نماز بخونین

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

خیاطا و علاقمند ها به خیاطی امضام بخونید

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇 https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

چه شکلین

سفید و سیاهن

با زمین ۵_۶ سانت فاصله دارن یهو کوچیک میشم یهو تا سقف میرن اگه بهت دست بزنن شوک بهت وارد میشه ممکنه موهاتو بکشن یا گردنبند قرآنی که رو گردنم هست رو میکشن

چهره هاشون ترکیب میمون و آدم فضایی هست 

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓