2777
2789
عنوان

・❥・تو سایت کسی استی هست ❓️

222 بازدید | 50 پست

اگه هست اعلام حضور کنید یکم حرف بزنیم

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول بگو استی چیه بعد میگیم هستن یا نه

نیستی دیگه

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

اس تی یعنی چی

ای خدا

خیلی سال پیشا باید توضیح میدادی ارمی چیه

الان باید توضیح بدی استی چیه 

نمیکشم دیگه😂

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

جان بگو

عه سلاممم

استی چیه؟؟؟

طرفدار یه گروه رو میگن :///

عه سلاممم

سلام جیگر😁💜

اینجور چیزا رو تو دت دت بگردی بیشتر پیدا میشه تا تاپیک بزنی

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️