2777
2789
باشه گلمخیییییلی محبت کردی که وقت گذاشتی برام عزیزم! ببخش که اذیتت کردمدرخواست دوستی میدم، لطفا قبول ...

باشه عزیز دلم، واقعی و با باور کامل خودتو بسپار دست خودش و اول از همه از خودش بخواه دستت رو تو این راه بگیره ک خودش پیش ببره💝🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه ریسکیه! باید کارت خیلی خوب باشه! آشپزی یه حسن دیگش برای من اینه که میدونم دستپختم خیلی خوبه! چه ...

پس همین اشپزی رو‌ادامه بده..معطل نکن.

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
باشه عزیز دلم، واقعی و با باور کامل خودتو بسپار دست خودش و اول از همه از خودش بخواه دستت رو تو این ر ...

ممنون عزیزدلم! الهی خودت و عزیزانت عاقبت بخیر بشید و بهترین اتفاقها براتون بیافته  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چراعزیزم خیلی علاقه دارم ولی خب کارکجاهست

اگر دستپختت خیلی خوبه، هزارتا راه هست که بتونی ازش درآمد زایی کنی! به نظرم آدمای خوش دست پنجه خیلی راحت میتونن پول دربیارن اگر کسی مانعشون نشه!

من از قضیه الویه نامی نو مطمئن نیستم وگرنه برات تعریف میکردم! داستانش آخره انگیزست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم