2777
2789
عنوان

・❥・تو سایت کسی استی هست ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 50 پست
اینکه طرفدار گروه خاصی باشی ، آنهم خارجی حالا اگر زبونشون بلد باشی اوکی در غیر این صورت زیاد جالب ن ...

هموز آدمایی با این نگاه سطحی به موسیقی وجود دارن؟ خنده داره 😂

انگلیسی رو که تقریبا خیلیا بلدن اون آهنگایی رو هم که کره ای خوندن ترجمه هست 

اصلا مهم نیست بلد باشی یا نه ریتمش همراهت میکنه

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اهان خوش بحالت وحوصلههرکسی هرجور دوست داره ازاده انتخاب کنهچند سالتونه

به حوصله نیست چون مطلقا حوصله چیزی رو ندارم ولی موسیقی برام یه جایگاه دیگه رو داره

قطعا همین طوره هرکسی هر جور دوست داره انتخاب میکنه 

زدم سنمو

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

اینشالله که لذتت را ببری، وخوش باشی

ممنونم