2777
2789
عنوان

・❥・تو سایت کسی استی هست ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 50 پست
اع توییی😂😂😂

بله من 😭

موهای هوانگگ

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

استی چیه

طرفدارای یه گروه موسیقی

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی سال پیشا باید توضیح میدادی ارمی چیهالان باید توضیح بدی استی چیه نمیکشم دیگه😂

این چه وضعی شده برا ما آخه😂

سلام جیگر😁💜اینجور چیزا رو تو دت دت بگردی بیشتر پیدا میشه تا تاپیک بزنی

تاپیکشو گم کرده بودمم بعد اونجا فقط برا آرمیه 

مو مونده مگهههه😭😂بهتره بگس کله هوانگ

خود کیوی شده 

کیوی هوانگ هیونجین 😂😭

من موهاشو میخواممم

این چه وضعی شده برا ما آخه😂

بخدا دیگه نمیکشم😩😂چندسال دیگه باز باید یک گروه دیگه رو توضیح بدیم

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

بخدا دیگه نمیکشم😩😂چندسال دیگه باز باید یک گروه دیگه رو توضیح بدیم

بعضیا هنوز میگن آرمیه چیه ://///

اونا یا خیلی پرتن یا الکی میگن 

تاپیکشو گم کرده بودمم بعد اونجا فقط برا آرمیه

نه عزیزدلم 

ملکه بنفش استی من استی شیوا نیست الان ولی اونم استی

زهرا استی

شیپر اسکیز داریم

البته اولش همه ارمی بودیم بعدش استی هم شدیم😂

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

خود کیوی شده کیوی هوانگ هیونجین 😂😭من موهاشو میخواممم

وای شت😩😂😂

موهای بلندشو منم میخوام حقیقتا

ولی الان خیلی ددی طور شده🫢😂

بعضیا هنوز میگن آرمیه چیه ://///اونا یا خیلی پرتن یا الکی میگن

اونا یا واقعا سنشون زیاده زیاد تو مجازی نیستن

یا میخوان بگن اره مثلا ما نمی‌شناسیم معروف نیستن فاقد اهمیتن:/

نه عزیزدلم ملکه بنفش استی من استی شیوا نیست الان ولی اونم استیزهرا استیشیپر اسکیز داریمالبته اولش هم ...

این همه استی؟؟؟

من خجالت میکشم نمیشناسمشون آخه😂

آیدا کاربر ماهپیشونی شیپره مینسونگه فقط 

استی نیست ولی :/

بعد من بیام بهش بگم هم چانهو هم مینیونگ نعجب میکنه حتماا

نمیدونه لینو حرمسرا داره😂🗿

اصلا اسکیز نمیشه سولو شیپر بود

این همه استی؟؟؟من خجالت میکشم نمیشناسمشون آخه😂آیدا کاربر ماهپیشونی شیپره مینسونگه فقط استی نیست ولی ...

اره زیادن بابا تو بیا اونجا بمون از همه فندوما هستن😂

اره فقط ایدا میگه مینسونگ خیلی زن و شوهرن شیپرشونه😁😂

استی واقعی میدونه اسکیز هشت در هشت قابلیت شیپ شدن داره😎😂

وای شت😩😂😂موهای بلندشو منم میخوام حقیقتاولی الان خیلی ددی طور شده🫢😂

پرنس تر شده انگار 

ولی موهاششش خدایا کش روی دستشو دیدی؟

خودشم عادت نداره هی دست میکشه به سرش میبینه هیچی نیست

موهای آبی هان وایی🥹😭

اونا یا واقعا سنشون زیاده زیاد تو مجازی نیستنیا میخوان بگن اره مثلا ما نمی‌شناسیم معروف نیستن فاقد ا ...

مورد دوم درست تره 

چون سن بالاها خیلی از دست ما میکشن نمونش مامانبزرگم😂