2777
2789

۲۸ سالمه همش درس خوندم و کار کردم تا حالا با هیچ پسری نبودم🙂😐خواستگارم خیلی زیاد داشتم ولی هیچکدوم به سرانجام نرسید خسته شدم دیگه دلم میخواد بایکی وارد رابطه بشم حتی اگه سرانجامی نداشته باشه دلم میخواد حداقل یه بار عاشق شدن و عشق کسی بودن رو تجربه کنم بدبختی اینجاس پیشنهاد دوستی هم نداشتم به قول دوستم میگه از بس خودتو مغرور میگیری و اصلا به پسرا روی خوش نشون نمیدی هیچکس جرات نمیکنه پاپیش بزاره خسته شدم دیگه ازدواجمم جور نمیشه هرچقدر دعا میکنم فایده نداره خیلی نیاز دارم تو یه رابطه عاطفی باشم چیکار کنم؟؟؟ اصلا طرز فکرم درسته؟😩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رابطه عاطفی بد جوری زمین میزنه آدمو ک تا چند سال باید بری دنبال درمان بگو رابطه درست میخوام نه هر چی ...

اتفاقا میگم هر چی شد حداقل اگه مردم ناکام از دنیا نرم منکه ازدواج برام جور نمیشه حداقل پیر شدم حسرت نخورم یه رابطه عاطفی هم نداشتم😑

اون خواستگارا چرا به نتیجه نرسیدن؟اگه سختگیر هستی یکم شل کن

آخه من شرایط خودم واقعا خوبه ارشد یه رشته تاپ دارم تیپ و قیافم همه میگن خیلی خوبه ولی خواستگارام خیلی از خودم پایینترن یا اگرم خوب باشن یه اتفاقاتی میفته که در اخرین لحظه بهم میخوره