2777
2789
عنوان

بنظرتون چند در صد آدما گرگ هستن چجوری باهاشون کنار میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 43 پست
جدا چرا دمیا امقد وحشتناکه؟چرا ادما انقد عجیبن؟ از صبح دارم به اینا فکر میکنم که با اینکه کاری بکارش ...

نمیدونم والا منم با یکی قطع ارتباطم 

هنوز ولیی نیششو میزنه

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

برام خیلی جالبه که از بین آدم هایی که اطرافم هستن فقط از تعداد کمی خوشم میاد بهم انرژی مثبت میدن و حس و حال خوب،مابقی به قول شما گرگ صفتیشون از دور هم حس میشه و هیچ انرژی مثبتی ازشون دریافت نمیکنم 

دوروبر من شاید یکی دونفر باشن ک از ذات پاکشون مطلعم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط پدر و مادر و خانواده دیگه کسی نیس

ببین برو دعا کن که خونوادت خوبن‌.... من بزرگترین ضربه هارو از خونوادم خوردم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
نمیدونم والا منم با یکی قطع ارتباطم هنوز ولیی نیششو میزنه

واقعا چرا؟ 

وقتی کاری بکارشون نداریم چی باعث میشه؟ حسادت یا چی؟

من بزرگترین اسیب هارو از خواهرم دیدم و همش فکر میکنم یا خنثی بودم در مقابلش یا بهش خوبی کرذم بقران هیچ وقت بدشو نه خواستم نه گفتم نه هیچی 

ولی همیشه نتونست تحمل کنه نیش زد ضربه زد اذیت کرد

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
بنظرم‌کسانی که فکر میکنن اکثر افراد اطرافشون بد ذات وگرگ هستن بیشتر از مشکل از خودشونه..سازگاری با ا ...

چن بار بدی اطرافیان رو ببینی دیگه دیدگاهت عوض میشه

در صد نمیدونم ، ولی بیشتر روسا ، رئیس بانک ، مدیر بیمارستان و کلا اونهایی که مقام دارن   مطمعن باش یا گرگ هستن و یا گرگ در لباس میش . این رو مطمعن باش و انسان هایی که به نظرت بد و کثیف هستند ، و در گوشه خیابان ، محقر نشستن،  آدم‌های خوبی هستند که روزگار اونها رو اینطوری کرده . 

هر وقت دیدی میگن ، فلانی رئیس یا پستی داره ، مطمعن باش رزله ، این استثنا  نداره ، جون در اینجا کثیف بودن شرطه

بنظرم‌کسانی که فکر میکنن اکثر افراد اطرافشون بد ذات وگرگ هستن بیشتر از مشکل از خودشونه..سازگاری با ا ...

چی بگم 

من که حوصله آدمای پر رو زبوندراز و حسود رو ندارم 

ولی الان کلا مدل آدما همینه

چن بار بدی اطرافیان رو ببینی دیگه دیدگاهت عوض میشه

کلا دید مثبتی به اطرافیان دارم.وبانیت صاف با دیگران برخورد دارم .البته ادم تیزبینی هستم و نیت ومنظور اطرافیانم رو سریع تشخیص میدم.وفاصله خودم رو ازاون شخص تعیین میکنم.وبه همین خاطر کمتر پیش اومده ازکسی ضربه بخورم..ولی حس نمیکنم گرگ هستن.اونها هم آدمن بانقاط ضعف وقوت...

پارسا پسرمامان😍
کلا دید مثبتی به اطرافیان دارم.وبانیت صاف با دیگران برخورد دارم .البته ادم تیزبینی هستم و نیت ومنظور ...

منظور اسی هم فک کنم همین بود که بدی ادمارو درک کرده و این باعث شده بره تو لاک خودش

موفق باشی دچست عزیز

چی بگم من که حوصله آدمای پر رو زبوندراز و حسود رو ندارم ولی الان کلا مدل آدما همینه

بیشتر ادمها دوجنبه مثبت ومنفی دارن یکی جنبه ‌منفیش پررنگتره. یکی جنبه مثبتش....من اکثر مواقع باجنبه مثبتشون روبرو هستم.. حتی کسی که با همه با دورویی وبدذاتی برخورد کرده به من که رسیده مهربون شده. حتی دیگران گفتن همون فلانی تعریفتو میکنه.

پارسا پسرمامان😍

متاسفانه بالای ۹۰ درصد جامعه گرگن به خصوص تو این چند ساله اخیر و ادم های ساده و بی الایش رو به بازی میگیرن و ضربه میزنن ولی این نکته هم بابد درنظر داشت هیچ آدم گرگ و عوضی رو که به دیگران آسیب میزد ندیدم عاقبت به خیر بشه حسابی گرگ بازی در اورد تا خود قله موفقیت رفت بالا ولی تیر غیب خورد و به خاک سیاه نشست چون که گرداننده این بازی خداست دور فلکی یک سره به مهنج عدلست    خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل