2777
2789
عنوان

شدیدا نیاز به بودن تو رابطه عاطفی دارم😪

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 22 پست
آخه من شرایط خودم واقعا خوبه ارشد یه رشته تاپ دارم تیپ و قیافم همه میگن خیلی خوبه ولی خواستگارام خیل ...

ما هم دختر تو فامیلمون با شرایط تو خیلی داریم.خوش قیافه و خوش تیپ خانواده های خوب تحصیلات کار پول ماشین ولی دقیقا مثل شما هرچی پسر از خودش پایینتر میان خواستگاریشون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه من شرایط خودم واقعا خوبه ارشد یه رشته تاپ دارم تیپ و قیافم همه میگن خیلی خوبه ولی خواستگارام خیل ...

یه حرز امام جواد بگیر ببند به بازوت.

روی پوست آهو باشه. قیمتش حدود ۲۰۰ هزاره

اتفاقا من امروز داشتم فکر میکنم دیگه امیدی به اصلاح و درست شدن هیچی ندارم.خیلی بده به اینجا برسی.

دقیقا منکه هر لحظه آرزوی مرگمو دارم مگه فقط این آرزوم برآورده بشه

یه حرز امام جواد بگیر ببند به بازوت.روی پوست آهو باشه. قیمتش حدود ۲۰۰ هزاره

ول کن بابا تورو قرآن ازاین چرت و پرتا زیاد انجام دادم دریغ از ذره ای تغییر هرچی چله و ختمه گرفتم

دقیقا منکه هر لحظه آرزوی مرگمو دارم مگه فقط این آرزوم برآورده بشه

شما مجردی من یه بچع دارم که بخاطرش حتی ارزوی مرگ هم نمیتونم بکنم.ببین خیلی بلا باید سرت بیاد خیلی باید به در بسته بخوری که به جایی برسی که امید به درست شدن هیچی نداشته باشی

شما مجردی من یه بچع دارم که بخاطرش حتی ارزوی مرگ هم نمیتونم بکنم.ببین خیلی بلا باید سرت بیاد خیلی با ...

من خیلی بلا سرم اومده سماچیزی از زندگی من نمیدونی فقط مرگ حالمو خوب میکنه