من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خواهش ميكنم عزيزم . اعتماد به نفست رو ببر بالا رو تواناييهات كار كن . رو پيشرفت خودت كار كن . نذار شرايطت يا محيط اطراف و يا احيانا آدمهاي سمي اطرافت باعث بشن دچار استرس و اضطراب و دل شكستن بشي و تصميات هيجاني و احساسي بگيري و مسير زندگيت خداي نكرده عوض بشه و دچار انتخابهاي اشتباه بشي . با آرامش براي مسائل زندگيت تصميم بگير . آگاهانه و با شناخت كامل براي ازدواج تصميم بگير . ازدواج با خودش مسئوليت مياره بايد آمادگيش رو داشته باشي صرفا يه بعله گفتن نيست . هر دو طرف بايد مسئول باشن در قبال تعهداتشون . چالش زياد داره بايد ببيني تواناييش رو داري يا نه . طرف همراه و پشتيبانت هست يا نه تنهات ميذاره به همه چي خوب فكر كن مشورت بگير مشاوره برو حتما مهريه داشته باش حق طلاق و حضانت فرزند همه اينا مهمه با چشم بسته و بدون آينده نگري سندي رو امضا كردم كه همش نوش ضرر بود برام ده سال اذيت شدم هم خودم هم بچه ام الان بچه ام چون مدرسه ميره پيشه اونه و بايد ببينم ميتونم حضانتشو بگيرم و بيارمش تو شهر خودم . براي منم دعا كن . خسته ام دلشكسته ام از بچه ام دورم اما اميدم به خداست.
تو شهر زندگی میکنم مالک خونه نیستمبچه ها ۲۰و۱۵بله با پدرشون زندگی میکنند
سن بچهاش زیاده یکم چالش ایجاد میکنه نظرشون درباره راجب زن بابا چیه
دخترن یا پسر؟
فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن