2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شرایط خودم خوب نیست نه مالی ظاهرمم معمولی

خواهر منم با مجرد بوده با مطلقه ازدواج کرده طرف بچه داره اما پیش زن سابقشه،فعلا ک ی ماهه ازدواج کردن خدا کنه شوهرش خوب باشه

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

کار میکنم رسمی و دولتی نیست بیمه نشدم

انشاالله درست میشه عجله نکن عزیزم 

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️
درسته من که نمیتونم بچههارو را از پدرشون جدا کنم

چه عالی که این فکرداری ،همانطورکه خودت گفتی ،همه نمی تونن منتظرمجرد موقعیت خوب بمونن ،بعضی وقتها شرایط جوری که به چنین گزینه های فکری جدی میشه کرد ،مهم اینکه خودت وجود بچه ها روبپذیری وبتونی‌اونها رودرزندگی بپذیری 

شاید بعضی وقتها دلیل طلاق خطا زنه ،به حکم طلاق گرفتن که نباید مرداززندگی محروم بشه

همسایه ما ،زن که بگیم مادربچه ها ،بچه دوساله وپنج ساله روول میکرد ،میرفت پیش دوست پسرش!

بعدشوهرفهمید سرشش ماه ،زن دوم گرفت ،که سنش به مردمیخورد،سی ودوساله بود 

ازوقتی اومده بچه ها سروسامان گرفتن ،کسی هست بالاسرشون ،وازمادربهتر ،جوری نازشون میکنه وبچه ها مامان میکنن 

نمیدونی واقعا مامان خودشون نیست

نه اتفاقا زنا شامل این مورد نمیشن چون واقعا خیلی باوفاترن..مادرم میگه مادر که مرد پدر رو گرگ خورد.. ...

درسته ...

خدا پدر و مادرت رو برات حفظ کنه عزیزم،

در هر صورت همیشه هم باعث طلاق ها مردها نیستن، مثلا مردی که متوجه خیانت زنش با یک مرد غریبه توی خونه شده میتونه بازم به زندگیش ادامه بده؟!

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

عزیزم توکه ازدواج اولته قبول نکن.من خودم مطلقه بودم با مردی که همسرش فوت کرده ازدواج کردم دوتا دختر داره جونم به جونشون بسته اس در کل راضیم ولی خوب من شرایطم باشما فرق داشت .ولی کلا ازدواج با مردیکه بچه داره با کسیکه ازدواج اولشه بنظرم درست نیست