2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بچه ام ماست و با مربا آلبالو میخوره خودش کشف کرد به منم تعارف میکنه بیا کشف جدیدمو بخور منم دوس ن ...

یا خدا

دل‌درد نمیشه؟ 

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نه . تازه خیلی هم بدغذاس و لاغر اما این مورد و دوس داره وباعلاقه میخوره منم میگم بخور فقط جلو چشمم ن ...

😁😂

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

شاید براتون عجیب باشه ولی من مُهر نماز میخورم

عزیزم کمبود ویتامین داری یه دوره دارو بخوری خوب میشی اول ازمایش بده ببر به دکتر نشون بده اگه هم نشد ویتامین ب۱۲ و مکملی که ب ۱۲ و فسفر و مواد معدنی داره بخور

ترک کجایین؟

پدرم ترکه 

پدرش تبریزی بود مادرش اردبیل

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

این ترکیبو اینجا میگم چون پربازدید شده

من اولین بار چندروز پیش دیدم،همه اعضای کله پاچه رو مثل چشم،زبون،بنا گوش و...رو له میکردن با ی ملاقه آب گوشت قاطی میکردن،ظاهرش اوکی بود برای اونایی که مثل من حساسن خیلی راحت میشه خوردنش

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚