2777
2789
بعضی شهر ها می خورم بهش میگن گور ماست توی شمال بعضی از مازندرانی ها هم پلویی که میمونه و خورشت تموم ...

من تابحال ندیدم 😶

پریاهستم🌸دختری از شمال با ریشه‌های ترک. زیبایی‌ام از ترکیب دلربایی شمالی و جذابیت ترک‌ها نشأت می‌گیرد. لبخندم گرمای دل‌انگیز فرهنگ‌های مختلف را به همراه می‌آورد. هر روز با افتخار از هویت دوگانه‌ام الهام می‌گیرم و به آن می‌بالم.                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کله پاچه رو گذاشته بودن لای برنج یبار هم سیرابی گذاشته بودن لای برنج جای گدشت مثلا😖

ما کله پاچه پلو داریم اینطور که کله پاچه رو بطور معمول می پزیم طوری که آبش تقریبا کشیده بشه محدود نصف لیوان آب داشته باشه  بعد استخونهاش رو خارج میکنیم و کمی خرد میکنیم بعد برنج درجه یک ایرانی رو آبکش کرده بعد از این گوشتها لایه لایه لایه برنج می ریزیم با زرشک و زعفرون و کره تموم که شد دم می زاریم اگه کسی کله پاچه خور باشه این پلو طعم بهشت میده براش

واای من یبار درست کردم داشتم خفه میشدم . غذای خسک و بی مزه و بی محتوا

اگر منظور از نخود پلو نخود فرنگی هست

ما عاشقش هستیم‌ ( البته مثل دمی گوجه باید توش پوره گوجه یا رب بزنی تا نرم و خوشمزه بشه )

تو یه شهری هم دیدم حلوارو با دوغ میخورن خیلی برام عجیب بود ولی خودمم خوردم دیدم نه خوب بوده

آره  . حلوا سیاه مخصوص اردبیل از اونجا که کلی ادویه جات گرم میزنن تو حلوا با دوغ میخورن که یکم گرمیش بره .

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
حلیم و شکرم اولین بار دیدم شوهرم میخوره تعجب کردم . من حلیم و شور میخورم

دقیقا 👌👌👌👌👌👌

البته من تعجب نکردم

متنفرم از حلیم با شکر

یه بار سر حلیم با شکر کارمون داشت به طلاق میکشید

( شوهرم میدونه من متنفرم موقع خرید فراموش کرده بود و به فروشنده نگفته بود شکر نریز آمد خونه دیدم روش شکر داره حالا ۳ کیلو حلیم بود جنگ جهانی شد تو خونمون )

حلیم و شکرم اولین بار دیدم شوهرم میخوره تعجب کردم . من حلیم و شور میخورم

والا ما ازشما متعجبیم بیشتر

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
😂 😂 تو این تاپیک فهمیدم من آدم عجیبی بودم نمیدونستم

ببین نصف مردم ایران حلیم رو با نمک میخورن نصفش با شکر . آدم عجیبی نیستی کاملا طبیعی هست ما هم با نمک میخوریم  ‌

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

من یه هم اتاقی داشتم سویس رو باچایی شیرین میخورد🙄🙄🙄 یه عالمه هم پودر زیره ب سویس میزد واقعا اخر هم نفهمیدم چطوری میخوره😬😬😬

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

کشک در آبگوشت

برنج و پنیر

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔