سم ترینش مادر بزرگ منع بنده خدا تو حال خودشه یه بار رفتیم خونشون همه جمع بودن ده دقیقه ای آش محلی درست کرد
آورد همه زنا با به به چهچه خوردن بعد گفت قرمه سبزی مونده برنج مونده بود دیروزم آبگوشت داشتیم آبش خوردیم نخودش ماند همه را قاطی کرده بود به هم جوشیده بود کشک و ادویه هم زده بود نعنا داغ درست کرده بود بعد همه فهمیدن🤢
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نکته اش همینه منم بچه هام ابگوشت خور نیستن دو ساله نخود پلو درست میکنم ولی باید نخود تو زودپز باشه ح ...
اره ،نخود اگر خپب نپزه و سفت باشه بد میشه،میشه ساچمه پلو
خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید .
کوچک ترید ! از آن که مرا زیر و رو کنید ! حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید! کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام، از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! . ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید ! ای بادهای سرد و مخالف؛ من ایستاده ام!! این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛ شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
سم ترینش مادر بزرگ منع بنده خدا تو حال خودشه یه بار رفتیم خونشون همه جمع بودن ده دقیقه ای آش محلی در ...
وای اینو که گفتی از مادربزرگت یاد یه قسمت از سریال سه در چهار افتادم که علی صادقی اومده بود قرمه سبزی و سوسیس و گوجه و بادمجان رو توش تخم مرغ شکسته بود به به چه چه میکردن بعد اومدن بخورم همه شون فرار کردن یه چیز دیگه خوردن 😂🤣😂🤣😂🤣.