2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه شیرینی عالی و مقوی کرمانی که از ترکیب آرد جوانه گندم و خرما دزست میشه

ببخشید شما اطلاع دارین اینکه این آرد رو بریزیم تو غذا یا نوشیدنی ها برا بچه ها مقویه و تپل میکنه؟ 

نه قانون نیست ممکنه بعضی ها حالشون بد شه ببینن مثلا من خودم وقتی مخلوط گوشت کوبیده و ماست را می دید ...

اهان ازین نظز 

اره جایی ببینم سر سفره منم حالم بد میشه لب نمیزنم

یبار دیرم تو سیرابی گوجه ریخته بودن حالم بهم خورد نگاه کنم حتی اخه گوجه کی میریزه

یه خوراک لوبیا تنها ست یا نهایت قارچ داده گوشت میریزن یه عده من بدم میاد

هرچی غذا مونده باشه قاطی میکنه میخوره ،صبحونه ها که عاشقشم هرچی پیدا میکنه تو یخچال میریزه تو املت ب ...

مخالف اسرافه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
از اون خانگی های مطمئن عالیهقدیما نوشته بود فرمولش محرمانه بوده

محرمانه خاصی نداره من خودم اهل کرمانم ولی تا حالا درست نکردم مامانم گاهی درست میکنه خیلیم خوشمزس البته اونایی مغازه دارا میفزوشن من قبول ندارم خودمون که درست می‌کنیم یه چیز دیگست 

زن دایی م چای قوری رو با شیر و شکر میجوشون با بچه هاش میخوردن🤮

چای شیر خیلی ها میخورن ، یک مدل نوشیدنی گرم خارجی هم هست 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

قاطی خورا هواسشون باشه چند تا طبع سرد با هم نخورند

ببخشید شما اطلاع دارین اینکه این آرد رو بریزیم تو غذا یا نوشیدنی ها برا بچه ها مقویه و تپل میکنه؟

پودر جوانه گندم خیلی عالیه من جاریم برا شوهرش هر صبح روی اب یا شیر میریزه با عسل میخوره چون کمر درده خب احتمالا برا بچه ها هم خوب باشه البته من از این بسته بندیا استفاده نمیکنیم خودمون درست می‌کنیم که بهش میگیم ارد سهن و باهاش شیرینی هم درست می‌کنیم 

عاره اینم ی مزه خاص خودشو داره اگر برنج بریزید تو همون آب نخود و باهم بپزن طعما قاطی میشه و خوشمزه ا ...

اره خوردم خیلی هم دوست دارم منظورم اینه مثل لوبیا پلو که چیز عجیبی نیست نخود پلو هم همین طوره