من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من با اینکه آزمایشام نرماله ولی تنها جیزی که جوشامو خوب میکنه سیپروترون کامپاند هستش تا میخورم خیلی خوبه قطع که میکنم شروع میکنه تک و توک جوش زدن زیاد نیست ولی رو مخمه
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
۲۰ سالمه واقعا نمیدونم از چیه هرکاری میکنم خوب نمیشهمیگم شاید از کبدم باشه
برو دکتر آزمایش و سونوگرافی بنویسه
اگه هیچ کدوم از موارد مشکلی نبود احتمالا راکوتان بده
زودتر برو که جاشون نمونه
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
این قرص رو ک میخوری برون ریزی نداره؟پوستت رو شفاف هم میکنه؟
نه اصلا برون ریزی نداشتم تا حالا
پوستمو هم مثلا بعد ۲ دوره مصرف کاملا صاف و صوف میکنه
ولی چه فایده که موقته