2777
2789

خودم

برنج رو کامللل با ماست هم میزنم نه اونقد که ماست اضافی بشه توش 

بعد قیمه میزنم

خیلی ام دوست دارم وخوشمزه میشه

اگر برمیگشتم به بچگیم والیبال رو زودتر شروع میکردم...                                                                    والیبال،روحم را تازه می‌کندحالم را خوب میکنداز همه مهم تر،باعث میشود روح و جانم زنده بشوند.                        

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم میتونم سرکه سیب درست کنم؟

چند نمونه درست میکنند من که دوساله خودم درست میکنم فقط مهم اینه که چهل روز رو بزاری تا سرکه بشه وبرای اینکه تخمیر بشه وخراب نشه یکم سرکه سیب یا سرکه انگور خونگی بگیری توش بریزی که خراب نشه والا ترش می‌کنه اول بار بذار یه نفر تجربه داره برات بریزه وبقول قدیمیا بدست بیاد

به نظرم حلیم و شور خیلی عجیب تره😂😂منم خلیم و شکر میخورک

هرکس ذائقه ای داره..گوشت و با شکر نمی‌تونیم اصلا فکرشو بکنیم ک بتونیم بخوریم..واس همین حلیمو  شله مشهدی رو ماها با نمک میخوریم 

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤
الان بهش میگم میگه خیلی هم خوشمزس😂😂😂

پسر منم‌میخوره  صبحها البته تخم مرغ نیمرو کنه بعد دیگه بعدش ۰ایی با قند نمیخوره چاییش و شیرین میکنه حین نیمرو خوردن میخوره منم یکی دوبار خوردم بد نیس

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....