2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانومای گل که گفتید خورش ماست شیرینه خورش ماست  اصفهان درواقع یه نوع دسره ولی بهش میگن خورش اینجور نیس که بریزی رو برنج بخوری وطبیعتا اکثر دسر ها شیرینه درسته همه پسند نیس من خودم به شدت عاشقشم ولی پسرم وشوهرم اصلن لب نمیزنن 

واینکه جز پذیرایی ها لاکچری محسوب میشه 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
ولی من اولین بار شوهرمو دیدم که میخوره . بعد که دقت کردم دیدم خیلیا هستن

سمت جنوب کلا حلیم با شکر می خورند . طعم شور و شیرین عالیه  . یه غذای دیگه داریم ورمیشل دم می کنیم لابه لاش شکر میریزین بعد با تخم مرغ نیمرو می خوریم مزه بهشت میده .بهش میگیم بلالیت 

حلیم و شکرم اولین بار دیدم شوهرم میخوره تعجب کردم . من حلیم و شور میخورم

اینجا هم من دیدم تو حلیم عسل بریزن همراه با دارچین☺️

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛