2777
2789

تو کربلا خوراک لوبیا رو برنج سفید میزاشتن میدادن بهمون به عنوان خورشت

چیزای دیگه هم بود یه چیزی هم دادن مثل حلوا بود شبیه کتلت خیلی خیلی خوشمزه بود اما خوراک لوبیا رو برنج خیلی خیلی سم بود واقعا😐

البته من می‌دونم برا خودشون چیز عجیبی نیست تو فرهنگ ما که نیست برامون عجیبه 

اونموقع تو بیابون بودیم هیچ غذایی نبود دیگه ناچارا خوردم غذا رو چون داشتم از گشنگی تلف میشدم اما خب هوا به شدت گرم بود و غذا سرد

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو کربلا خوراک لوبیا رو برنج سفید میزاشتن میدادن بهمون به عنوان خورشتچیزای دیگه هم بود یه چیزی هم دا ...

خوراک لوبیا بابرنج ماهمیشهمیخوریم که

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

ماست و شیره

خیلی خوشمزس وااای

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

حلیم و شکرم اولین بار دیدم شوهرم میخوره تعجب کردم . من حلیم و شور میخورم

وای مگ شورم‌میشه با شکر محشرههه ما کل خاندان ۵۰۰ نفریمون با شکر میخوره😂😂

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من تا حالا ندیده بودم اون اولین بار بود و به نظرم جالب نیومد ترکیبش و نتونستم بخورم چون قیافه جالبی ...

یکبار امتحان کن اونقدرام بد نیست

⠀ ⠀⠀➖⃟🌔•• 𝗜 𝗟𝗢𝗩𝗘 𝗨 𝗕𝗘𝗖𝗔𝗨𝗦𝗘 ᴜ ᴅᴇsᴇʀᴠᴇ ɪs ʙᴀʙᴇ  

من تو این تاپیک فهمیدم چه ادم نرمالی هستم هیچ ترکیب خاصی نخوردم واقعا

ولی حلیمو با شکر هیچ وقت درک نکردم اخه تو حلیم گوشت داره کی رو گوشت شکر میریزه

برنج نخود رو هم یکی گفته بود اینجا تو ترکیه دیدم این ترکیبو با مرغ ریش ریش شده میفروختن به عنوان غذا خیابونی و روش خود مردم اونجا فلفل و سس کچاپ میریختن یه فلفل سبز های خاصی هم داشت... ترکیب عجیب ولی خوشمزه ای بود

و ماست و شیره هم واقعا عجیب نیست تو خیلی شهرها از جمله شهر ما میخورن یه عنوان میان وعده یا صبحانه من خیلی دوست ندارم ولی سردی ماست رو میگیره و ترشی ماست با شیرین شیره خوب میشه 

و در نهایت یه صبحانه خیلی عادی تو خانواده ما نون پنیر انگور یا نون پنیر هندونه یا نون پنیر خربزه تو تابستونه و نمیدونم چیش برای ادم های اینجا عجیبه