2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24860 بازدید | 858 پست

صورتم یجوری زاویه داره انگاری عمل کردم 

موهام و ابروهام پرپشته و مشششکی 

خوش سر زبونم 

دندونام مررتبه 

پوستم صافه و هیکلم در مجموع خوبه که توصیف نمیکنمش 

خیلی پر مو هستم در عوض اما الان دیگه همون در موییمم دوست دارم البته سالها غصه خوردم و مسخرم کردن الان خودم خودمو دوست داارم🤭🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂من همدانی خوب ندیدم همش دنبال جنجال حرف باز دعواییتبریزی ها همش تو کارای اقتصادی اصلا خاله زنک ...

منم هر همدانی دیدم عجیب غریب بودن 😰😰😰 

میشه بگین تو خودت چه کاری انجام میدید؟

موی بشدت مشکی 

جوریکه همه فک میکنن پرکلاغی میزارم

سیو نه سالمه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

خوباش پوست صاف یکدست سفید دارم صورتم انگار زاویه زدم مژه ابروهام پر پشت چشامم درشت دندونای یکدست و مرتب دستام کشیده لاغره ناخنکارم همیشه میگه عین دست هندیاست 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ذهن ریاضی حل مسئله

چشم‌ نسبتا درشت

دندون صدفی

هه ژن بد هم زیاد دارم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

قد بلندم که دوستش ندارم کاش ۵ سانت کوتاهتر بودم

هوش نسبتا خوبی دارم و موهام  پر پشته

دیگه ژن خوبی ندارم 😂

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

ژن خوبم یکی چال گونمه یکی حالت چشمام یکی هم موهام که سفید نمیشه کلا موهامون سفید نمیشه از طرف مادری مادربزرگم 70سالشه موهاش مشکیه مشکی😂

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

قد بلند وهیکلم به دایی هام رفته

چاق نشدنم و نداشتن چربی وتخت بودن شکمم به خانواده پدری

چشمام و جوش نزدن صورتم به خالم

ولییییییییی😫بینیم شبیه عمه بابامه😐😐😐😐اخ لاااامصب این‌همه بینی کوچیک تو فامیل یه راست منه بدبخت باید به اون شبیه میشدم😐😐😐😐

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡