2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24915 بازدید | 858 پست
فامیل مام از لرستان رفته زن تبریزی گرفته الان 30 ساله تبریزه خودشم ترک شده دیگه کامل 😂

😂😂😂

من همدانی خوب ندیدم همش دنبال جنجال حرف باز دعوایی

تبریزی ها همش تو کارای اقتصادی اصلا خاله زنک نیستن

من تو خونه نشستم با هوش اقتصادیم درآمد دارم

مادرم همیشه حسادت کرده بهم

اذیتم کرده چون خودش نمیتونه

وای اسی خیلی خوبی کاش به عکس قدی بدی صورتت معلوم نباشه ببینم چجوری استایل میکنی بابا براووووو

من دوجور استایل دارم، یکی کاملا لش و ساده و امروزی، یعنی پیرهن مردونه و شلوار بگ و اسپورت و.... 

نوع دوم دامن و سارافون میپوشم، انقدر روی لباسای نوع دومم حساسم ک توی خیابون همه بهم میگن انگار از فیلم انشرلی در اومدی😂 خیلی لباسای انیمیشنی خاصی ان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂من همدانی خوب ندیدم همش دنبال جنجال حرف باز دعواییتبریزی ها همش تو کارای اقتصادی اصلا خاله زنک ...

اره خب ولی همه جا همه جور ادمی داره. ما خودمون شهر کنار همدانیم، شهرمون مثل همدان آدمای سردی داره

چرا بعضی احمق ها کاری کردن از قد بلند بودن بدم بیاد خدا لعنتشون کنه ...🤧

تو باشعور باش به قد بلندت بناز 

اونا بجز اینکه احمقن حسودم هستن 

قده بلند مهم ترین عامل برا مدل شدنه،مدلا هم مجسمه زیبایین تو جهان اول،به حرف عقب افتاده های حسود جهان سومی گوش نکن

منم کلی نگفتمگفتم هر چی من دیدممنظوری نداشتمولی خب من ازشون ازاردیدم

میدونم چی میگی، همدان رو نمیدونم اما شهری ک زندگی میکنم(خودم اینجایی نیستم) خیلی بد همو میخوان، خیلی نسبت به هم نامردن و حسود، سردن کلا ی نفر جلوشون جون هم بده براشون مهم نیست

من دوجور استایل دارم، یکی کاملا لش و ساده و امروزی، یعنی پیرهن مردونه و شلوار بگ و اسپورت و.... نوع ...

خوش بحالت 

عاشق دخترای قد بلند ظریفم با این مدل لباسا وای وای مثل فرشته هان